péntek, április 19, 2024

Féktelenül, alig ruhában bulizott Danica Patrick a Burning Man fesztiválon

Dátum:

Megosztás:

Danica Patrick óriási bulit csapott a hétvége folyamán, és megint nem volt rest megosztani erről a képeket instagramján.

- Reklám -

Danica Patrick nemrég egy életmentő műtéten esett át, hiszen mellimplantátumai mérgező anyagokat juttattak a testébe, ami miatt megromlott az egészségi állapota.

- Reklám -

Ezután döntötte el Patrick, hogy új vágányra teszi életét, és visszavonulása után szeretné kiélvezni „nyugdíjas” éveit.

Korábban már írtunk róla, hogy mekkora bulit csapott 40. születésnapjára, most pedig egy igazi nyárzáró partit hozott össze barátaival.

- Reklám -

A ‘Burning Man” divat nagyon menő. És néha a bőr a divat. 😜 Aztán persze megtaláltuk a legapróbb és legmenőbb helyet, a „pezsgőszobát”! Hoztam egy kis Danica Rose bort és egy kis Somnium bort is! 🍷 Nagyon szeles időben lovagoltunk, ezért a sálak és a védőszemüvegek…. mert, bor. Haha” – írta még valószínűleg eléggé aznapos hangulatában Patrick.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Danica Patrick (@danicapatrick) által megosztott bejegyzés


A Burning Man egy évente megrendezett, egyhetes fesztivál. A 2005-ben több mint 35 000 résztvevőt vonzó Burning Man művészeti fesztivál, amely a kommersz kultúra-ellenesség és az önkifejezés jegyében zajlik, hagyományosan egy nagyméretű faszobor elégetésével ér véget.

A Burning man-hez hasonlót senki nem tapasztalt még, hacsak nem voltál ott!!!😉 Hála az egyik barátnőmnek, akit már 12 éve ismerek, volt egy fantasztikus idegenvezetőm és kitáncoltam magam. Ja, és szétbicikliztük a seggünket! Az utolsó napra a playa por majdnem tönkretette a pedáljaimat. 🤪 Annyi ötletünk van a következő alkalomra!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Danica Patrick (@danicapatrick) által megosztott bejegyzés