vasárnap, április 21, 2024

Kiderült mikor dől el Kyle Busch sorsa

Dátum:

Megosztás:

A kétszeres Cup-bajnok Kyle Busch azt mondja, reméli, hogy hamarosan döntés születik arról, hol fog versenyezni a következő szezonban.

- Reklám -

Busch, aki a NASCAR rájátszás médianapján beszélt jövőjéről, csütörtökön azt mondta a riportereknek, hogy több lehetőség is áll előtte.

- Reklám -

A döntését nem akarta időzíteni, de amikor megkérdezték tőle, hogy várhatóan a következő hét-tíz napban meghozza-e a döntést, így válaszolt:

Valószínűleg igen… Nyilvánvaló, hogy az idő ketyeg. Sok más lehetőség van, és sok más dominónak kell leesnie. A többiek között beszélgetve, én vagyok az első, akinek mennie kell.

- Reklám -

Busch megerősítette, hogy a Joe Gibbs Racinghez való visszatérés továbbra is opció marad.

A kihívás része az is, hogy mi történik a Kyle Busch Motorsporttal, ha elhagyja a Toyotát, és egy másik csapathoz és gyártóhoz megy.

Azt mondanám, hogy a Truck Series opció a Kyle Busch Motorsporttal valószínűleg 80-85%-ban nehezebbé tette ezt a helyzetet, mintha csak én lennék” – mondta Busch. „Már rég végeztem volna, ha csak én lennék.

Korábban megírtuk, hogy a Toyota Racing Development elnöke, David Wilson szerint Kyle Busch polarizáló személyisége nagy hatással van a szponzorszerzésre.

Megosztó, ami nem segítség sok esetben. Minden héten elmondjuk, hogy ebben a sportban a legmagasabb szinten nem elég, ha az ember a legjobb versenyző” – mondta Wilson.

Kyle Busch ott van minden idők legjobbjai között. … Éppen azon van, hogy megdöntsön minden rekordot, amit a sportág valaha is látott.

Ez nem elég jó ebben a sportban. Szükséged van a szponzorációra. Hogy ez jó dolog-e vagy sem, nem az én dolgom megmondani. Ez tény.

Kyle Busch népszerűsége megkérdőjelezhetetlen, de személyisége sokszor megosztó, ami elrettentheti a szponzorokat
Kyle Busch személyisége polarizáló, de valószínűleg ez tette őt a NASCAR egyik legnépszerűbb versenyzőjévé Fotó: Logan Riely/Getty Images/NASCAR Media

Busch személyisége meg fog változni

Busch megnyerő és bájos volt a csütörtöki közel 30 perces, újságírókkal folytatott beszélgetésén a Charlotte Convention Centerben. Igaz, ez egy lazább környezetben történt, távol a pályától.

Busch elismerte, hogy a személyisége tényező lehet a szponzorkeresésben.

Igen, valószínűleg nehezebb egy olyan versenyzőnek, mint én.

A nagy szponzorok korlátozott száma miatt Buschnak változtatnia kell a személyiségén?

Úgy érzem, hogy az a szabadság, hogy úgy tudtam viselkedni vagy reagálni bizonyos helyzetekre, ahogyan az M&M’s támogatásán keresztül tudtam, lehetővé tette számomra, hogy olyan sikeres legyek, amilyen lettem” – magyarázta a kétszeres bajnok.

Szóval ennek meg kell majd változnia? Valószínűleg… Mennyire 10%, 15%-ban? Nem tudom…

Majd mosolyogva azt mondta, hogy „talán 18%-ban„, utalva az autója számára.

Mindezek ellenére Busch azt mondja, hogy továbbra is bízik abban, hogy ebben a szezonban megnyerheti harmadik bajnoki címét.

Úgy érzem, hogy jelenleg egy top ötös, top hatos csapat vagyunk” – mondta a Joe Gibbs Racing versenyzője. „Csak ki kell javítanunk néhány hibánkat.