hétfő, február 26, 2024

Már megvásárolhatóak Kimi Räikkönen NASCAR-os termékei

Dátum:

Megosztás:

Sapka, poló, pulóver, és egyéb nyalánkságok a kínálatban, Kimi Räikkönen NASCAR Cup Series bemutatkozásának a margójára.

- Reklám -

Kimi Räikkönen saját webshopjában lehet megrendelni ezeket a Project91, Trackhouse Racing, és természetesen a jégember saját logójával ellátott termékeket.

- Reklám -

A 2007-es Forma-1-es világbajnok a Trackhouse Racing színeiben fog versenyezni az augusztus 21-én Watkins Glenben megrendezésre kerülő épített pályás versenyen, ahol egy Chevrolet Camaro ZL1-es autót vezet majd csapattársai, Daniel Suarez és Ross Chastain mellett.

A kínálatban szerepel egy férfi, és egy női szabású póló található, ezek 40 dollárért (plusz szállítási költség) érhetőek el, amelyek átszámítva 16 000 Ft-ot jelentenek.

- Reklám -

Ezen kívül egy kapucnis, pulóver is megvásárolható, ami 90 dollár (plusz szállítási költség), ez átszámítva 36 000 Ft, valamint egy galléros póló, amely 70 dollárba kerül 28 000 Ft.

Természetesen nem maradhat el Kimi Räikkönen védjegye, a sapka sem. A két típus közül az egyik egy régi, normál szabású sapka, a másik pedig egy modern, flatbill sapka. Mindkettő 40 dollárba (plusz szállítási költség) kerül, amely 16 000 Ft-ot jelent.

Bár ez a magyar rajongókat kevésbé érinti, de a Trackhouse Racing csapata ezen kívül bejelentette, hogy nem csak online, de a pálya mentén elhelyezett elárusító helyeken is megvásárolhatóak lesznek ezek a termékek.

Kimi Räikkönen már most a figyelem középpontjában áll, hiszen Daniel Suárez és Denny Hamlin is nyilatkozott már Cup Series debütálásával kapcsolatban, amelyre augusztus 21-én kerül sor Watkins Glenben.

Az elérhető Kimi Räikkönen NASCAR Cup Series termékek teljes listája