back to top
csütörtök, május 30, 2024

LaJoie szerint Hamlinnek jobban kell a győzelem, mint Kyle Buschnak

Dátum:

Megosztás:

Elég nagy az esélye annak, hogy a Joe Gibbs Racing egyik versenyzője nyeri meg a közelgő richmondi futamot. Az elmúlt tizenkét versenyből nyolc győzelmet a JGR pilótái söpörtek be ezen a pályán.

- Reklám -

Ez a statisztika azonban felveti a kérdést, hogy a négy pilóta közül melyikük lehet a mostani befutó, Kyle Busch, Denny Hamlin, Martin Truex Jr. vagy Christopher Bell az akinek sikerül diadalmaskodni?

- Reklám -

Corey LaJoie nemrégiben egy NASCAR podcast adásban azt a Joe Gibbs Racing versenyzőt választotta, aki vitathatatlanul a legrosszabb szezont futotta eddig a négyük közül a bajnokságban, Denny Hamlint.

Szerintem Denny Hamlinnek szüksége van egy győzelemre. Richmondba, ami számára hazai pálya nagy önbizalommal megy, és nagyon jól érzi azt a helyet” – mondta LaJoie.

- Reklám -

Hamlin hangot adott nem tetszésének

Denny Hamlin eközben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy némileg elégedetlenül nyilatkozott a NASCAR azon döntésével kapcsolatban, miszerint a liga kivételezik a Hendrick Motorsports-al Le Mans kapcsán.

Az én szemszögemből úgy tűnt, hogy a döntés megszületett, és majd később kitalálják a részleteket” – mondta Hamlin.

A Joe Gibbs Racing pilótája szerint vagy „senkit sem kellett volna választaniuk a NASCAR-tól„, vagy azt az utat kellett volna választaniuk, hogy „három srácot” mondanak a Toyotától, hármat a Fordtól, és hármat a Chevytől az egyenlőség jegyében.