hétfő, június 27, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARLaJoie szerint Hamlinnek jobban kell a győzelem, mint Kyle Buschnak

LaJoie szerint Hamlinnek jobban kell a győzelem, mint Kyle Buschnak

- Hirdetés -

Elég nagy az esélye annak, hogy a Joe Gibbs Racing egyik versenyzője nyeri meg a közelgő richmondi futamot. Az elmúlt tizenkét versenyből nyolc győzelmet a JGR pilótái söpörtek be ezen a pályán.

Ez a statisztika azonban felveti a kérdést, hogy a négy pilóta közül melyikük lehet a mostani befutó, Kyle Busch, Denny Hamlin, Martin Truex Jr. vagy Christopher Bell az akinek sikerül diadalmaskodni?

- Hirdetés -

Corey LaJoie nemrégiben egy NASCAR podcast adásban azt a Joe Gibbs Racing versenyzőt választotta, aki vitathatatlanul a legrosszabb szezont futotta eddig a négyük közül a bajnokságban, Denny Hamlint.

Szerintem Denny Hamlinnek szüksége van egy győzelemre. Richmondba, ami számára hazai pálya nagy önbizalommal megy, és nagyon jól érzi azt a helyet” – mondta LaJoie.

Hamlin hangot adott nem tetszésének

- Hirdetés -

Denny Hamlin eközben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy némileg elégedetlenül nyilatkozott a NASCAR azon döntésével kapcsolatban, miszerint a liga kivételezik a Hendrick Motorsports-al Le Mans kapcsán.

Az én szemszögemből úgy tűnt, hogy a döntés megszületett, és majd később kitalálják a részleteket” – mondta Hamlin.

A Joe Gibbs Racing pilótája szerint vagy “senkit sem kellett volna választaniuk a NASCAR-tól“, vagy azt az utat kellett volna választaniuk, hogy “három srácot” mondanak a Toyotától, hármat a Fordtól, és hármat a Chevytől az egyenlőség jegyében.

- Advertisement -

Friss