szombat, február 24, 2024

Kyle Busch új csapatfőnöke szerint egy dologban merően eltér a riválisaitól

Dátum:

Megosztás:

Még egymáshoz kell szoknia az újonnan összeállt Richard Childress-Kyle Busch duónak. A csapatfőnök azonban máris egy érdekes dolgot állapított meg a bajnokkal kapcsolatban.

- Reklám -

Kyle Busch már autóba ülhetett idén a Goodyear austini tesztjén, akkor volt alkalmuk összehangolódni új csapatával. A bajnok többéves szerződést írt alá a Richard Childress Racinggel, akik harmadik csapat lesznek a Cup Seriesben.

- Reklám -

„Bármikor, amikor beszélek vele, egyetlen dolog jut róla eszembe: ember, alig várom, hogy kimenjek a pályára és szórakozzak.” mondta a fiatalabb Busch testvérről Richard Childress.

„Szerintem sok pilóta elfelejtette, miért kezdtek el versenyezni, de Kyle Busch nem, ő még mindig elsősorban versenyző. Imád versenyezni, ez neki szórakozás, hogy csak kiguruljon és nyerjen.”

- Reklám -

Childress többi versenyzője, Austin Dillon és Tyler Reddick négy versenyt nyertek tavaly, és mindketten a rájátszásba jutottak, ezzel a csapat legsikeresebb szezonját teljesítették 2013 óta. Busch, akinek még nem volt nyeretlen idénye, jó eséllyel javíthat a statisztikán.

„Szerintem jól be fog illeszkedni a csapatba, mint bárki más. Azok alapján, ahogy a többiekkel és velem hogyan beszélt, mindenki nagyon izgatott. A tesztek jól sikerültek.”

„A télen a COTA-n Austinnal és Sheldonnal [Creed] nyertek egy sportautó versenyt. Én is kilátogattam, és láttam, hogyan dolgozik. Ő egy igazi versenyző, csak nyerni akar és ezt szeretem benne.”

A hétvégén már bizonyíthat az új felállás, méghozzá a Coliseumban kialakított short tracken.

Azt ígérik, a hétvégi autóverseny „jobb bárminél, mint amit az F1 hoz az Egyesült Államokba”