vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARKimi Raikkonent idézte Denny Hamlin ivóproblémája

Kimi Raikkonent idézte Denny Hamlin ivóproblémája

- Hirdetés -

A NASCAR Cup Series darlingtoni versenye során Hamlin bajba került. Valamikor a verseny alatt nem tudott inni a vizes palackjából.

Nyilvánvaló, hogy egy NASCAR-autó vezetése fizikai szempontból elég megterhelő munka. Azonban nem arról volt szó, hogy elfogyott a vize, vagy leállt, hanem arról, hogy a szívószál egyszerűen befagyott.

- Hirdetés -

Úgy tűnik, ez egy visszatérő probléma volt a Hamlin számára. Így érthető módon eléggé bosszús volt a kellemetlenségek miatt.

- Hirdetés -

Azonban egy ember nyomorúsága számos rajongónak volt táptalaj a poénkodásra. Hamlin ugyanis számos összehasonlítást érdemelt ki a visszavonult Forma-1-es pilótához és korábbi bajnokhoz, Kimi Raikkönenhez.

A finn versenyző jól ismert a rádiós itókával kapcsolatos üzeneteiről.

Érdemes megemlíteni, hogy amikor Raikkönen a NASCAR-ban versenyzett, neki is voltak problémái az italosüvegével.

Az ő esetében egyszerűen kifogyott a víz, mert a palack sokkal kisebb volt, mint amihez ő szokott. Ez a Nationwide Series egyik futamán történt 2011-ben, amikor a NEMCO Motorsports 87-es autóját vezette.

Visszatérve Denny Hamlin gondjaira, a JGR versenyzője reméli, hogy csapata a probléma végére jár. Az információnk szerint ez már a második alkalom egymás után, hogy ezzel a problémával szembesült.

Az igazat megvallva, ő az egyetlen versenyző, akinek eddig ilyen problémával kellett szembenéznie a Next Gen érában. Így senki sem tudja, hogy ő csinál-e valamit rosszul, vagy valódi problémáról van szó.

Talán enyhítheti Denny Hamlin bánatát, hogy egy nehéz év után úgy tűnik, csapata kezd sínre kerülni, hiszen Kurt Busch győzelmet aratott legutóbb Kansasben, és a csapat hibái ellenére Bubba Wallace is bekerült a top 10-be.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss