vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARHárom hét késéssel, de megbüntették Denny Hamlin csapatát

Három hét késéssel, de megbüntették Denny Hamlin csapatát

- Hirdetés -

A Nemzeti Motorsport Fellebbviteli Testület helybenhagyta a Denny Hamlin csapatának a Dover Motor Speedwayen rendezett futam után kiosztott büntetést.

Hamlin az első szakasz végén, a pitből való kihajtás során veszítette el bal első kerekét. Ekkor még ő vezette a versenyt. A büntetés a Joe Gibbs Racing fellebbezése miatt nem volt érvényben a Darlington Racewayen és a Kansas Speedwayen.

- Hirdetés -

A testület azonban most elutasította a fellebbezést, így a következő négy NASCAR Cup Series pontszerző futamra, azaz a Charlotte Motor Speedway-en, a World Wide Technology Raceway-en, a Sonoma Raceway-en és a Nashville Superspeedway-en megrendezésre kerülő versenyeken nélkülöznie kell a csapatnak három emberét.

A szabályok értelmében eltiltásra került Chris Gabehart csapatfőnök, valamint Derrell Edwards és Blake Houston szerelők. A hétvége folyamán a Texas Motor Speedway-en megrendezésre kerülő, a bajnoki pontversenytől független All-Star futamon, a büntetés módosítása miatt részt vehetnek a későbbi eltiltottak.

- Advertisement -

Friss