back to top
hétfő, május 20, 2024

Kimi Räikkönen sértett csapattársa a kockás zászló után állt bosszút

Dátum:

Megosztás:

A boxutcába menet ütközött csapattársával a NASCAR austini futamát követően Daniel Suárez, a Trackhouse Racing pilótája.

- Reklám -

Nem ért véget a kakaskodás a leintést követően sem a hétvégi NASCAR-futamon, ugyanis – mint kiderült – a levezető kör is tartogatott még izgalmakat.

- Reklám -

A Kimi Räikkönennek is lehetőséget nyújtó Trackhouse Racing berkein belül tört ki kisebb vita, miután értékes helyezést veszített a finn egyik csapattársa.

Daniel Suárez sérelmezte azt, hogy az egyik újraindításnál Ross Chastaintől indult a lökéshullám, ami gyakorlatilag kiütötte őt a versenyből. A „dinnyésember” Alex Bowmant lökte meg, aki továbbadta a kölcsönt Suáreznek.

- Reklám -

A mexikói végül csak a 27. helyet tudta megszerezni ennek következtében, hiába volt a mezőny elejében a végjátékban. Bowman és Chastain közben a harmadik-negyedik helyen fejezték be a futamot.

Suárez érthetően nem volt boldog, ezért a levezető kör végén, a boxutcába menet koccant mindkét riválisával. Az autóból való kiszállás után pedig szócsatába keveredett mindkét érintettel.

Mivel szándékosan veszélyeztetni másik autót a boxutcában járhat pontlevonással vagy pénzbüntetéssel is, a NASCAR kivizsgálja az ügyet.