szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARKalandos éjszakák Natalie Deckerrel úton Martinsville-be - VIDEÓ

Kalandos éjszakák Natalie Deckerrel úton Martinsville-be – VIDEÓ

- Hirdetés -

Natalie Decker is ott lesz a hétvégi NASCAR Xfinity Series Martinsville-i versenyén. Az út oda azonban nem volt egyszerű.

Decker-t hétfőn este hívta fel csapata, hogy azonnal be kellene mennie a csapat műhelyébe, és méretre kell szabniuk ülését.

- Hirdetés -

Történt ugyanis, hogy egy teljesen más testalkatú versenyző vezette a múlt hétvégén az autóban – név szerint Kyle Sieg – így értelemszerűen az az ülés nem felelt volna meg a hölgyversenyzőnek.

Ezután kezdődött a két éjszakás folyamat: Decker és csapata hazament, hogy egy saját ülésüket hozzák el, majd homologizálni kellett azt, beszerelni az autóba – mindezt úgy, hogy közben egy Észak-karolinai autóműhelyben próbálták meg helyrerázni a gépet a richmondi ütközés után.

- Hirdetés -

Natalie Decker a két hosszú éjszaka ellenére nagyon élvezte az egészet, és a lehetőséget sem akarta elszalasztani, amit a Martinsville-i indulás jelent neki.

Ezek hosszú éjszakák voltak. De nem bánom, mert imádok mindent, ami az autóversenyzésről szól. Ha hajnalig benn kell lennünk a műhelyben, akkor hajnalig benn leszünk. Alig várom, hogy végre versenyezhessünk Martinsville-ben” – mondta Natalie Decker a videójában.

Majd a csapat közleményében hozzátette: “A tavalyi Xfinity-futam volt karrierem egyik legszórakoztatóbb versenye. Wisconsinban nőttem fel, ahol minden hétvégén rövidpályás versenyeken nőttem fel, így Martinsville egy kicsit olyan, mintha otthon lennék.

Bár az utolsó pillanatban jött a felkérés, a célom az, hogy egy újabb erős futamot teljesítsek, mint tavaly.

Decker keserédes szezont tudhat eddig magáénak, hiszen februárban nem tudta magát kvalifikálni a NASCAR Xfinity Series daytonai nyitófordulójára, utána azonban márciusban Trans-Am sportautó versenyt nyert a Charlotte Roválon.

Ez lesz tehát az idei második próbálkozása a 24 éves versenyzőnek, akit a hétvégén majd a 28-as autóban láthatunk körözni.

Natalie Decker mellett lesz még egy nagy visszatérő az Xfinity Series hétvégi versenyén, aki nem más, mint Dale Earnhardt Jr.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss