back to top
vasárnap, június 23, 2024

Kalandos éjszakák Natalie Deckerrel úton Martinsville-be – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Natalie Decker is ott lesz a hétvégi NASCAR Xfinity Series Martinsville-i versenyén. Az út oda azonban nem volt egyszerű.

- Reklám -

Decker-t hétfőn este hívta fel csapata, hogy azonnal be kellene mennie a csapat műhelyébe, és méretre kell szabniuk ülését.

- Reklám -

Történt ugyanis, hogy egy teljesen más testalkatú versenyző vezette a múlt hétvégén az autóban – név szerint Kyle Sieg – így értelemszerűen az az ülés nem felelt volna meg a hölgyversenyzőnek.

Ezután kezdődött a két éjszakás folyamat: Decker és csapata hazament, hogy egy saját ülésüket hozzák el, majd homologizálni kellett azt, beszerelni az autóba – mindezt úgy, hogy közben egy Észak-karolinai autóműhelyben próbálták meg helyrerázni a gépet a richmondi ütközés után.

- Reklám -

Natalie Decker a két hosszú éjszaka ellenére nagyon élvezte az egészet, és a lehetőséget sem akarta elszalasztani, amit a Martinsville-i indulás jelent neki.

Ezek hosszú éjszakák voltak. De nem bánom, mert imádok mindent, ami az autóversenyzésről szól. Ha hajnalig benn kell lennünk a műhelyben, akkor hajnalig benn leszünk. Alig várom, hogy végre versenyezhessünk Martinsville-ben” – mondta Natalie Decker a videójában.

Majd a csapat közleményében hozzátette: „A tavalyi Xfinity-futam volt karrierem egyik legszórakoztatóbb versenye. Wisconsinban nőttem fel, ahol minden hétvégén rövidpályás versenyeken nőttem fel, így Martinsville egy kicsit olyan, mintha otthon lennék.

Bár az utolsó pillanatban jött a felkérés, a célom az, hogy egy újabb erős futamot teljesítsek, mint tavaly.

Decker keserédes szezont tudhat eddig magáénak, hiszen februárban nem tudta magát kvalifikálni a NASCAR Xfinity Series daytonai nyitófordulójára, utána azonban márciusban Trans-Am sportautó versenyt nyert a Charlotte Roválon.

Ez lesz tehát az idei második próbálkozása a 24 éves versenyzőnek, akit a hétvégén majd a 28-as autóban láthatunk körözni.

Natalie Decker mellett lesz még egy nagy visszatérő az Xfinity Series hétvégi versenyén, aki nem más, mint Dale Earnhardt Jr.