vasárnap, április 14, 2024

Joey Logano beavatta a NASCAR világába a Ferrari Forma–1-es pilótáit (videó)

Dátum:

Megosztás:

Charles Leclerc, Carlos Sainz és Joey Logano közös szponzoruk, a Shell szervezésében ültek le beszélgetni egymással a NASCAR-ról és a Forma–1-ről.

- Reklám -

A Shell már hosszú ideje támogat különböző autó- és motorsport csapatokat. Az olajipari vállalat 2017 óta a Penske partnere, a felek együttműködése a NASCAR-ra és az IndyCarra is kiterjed. Az angol-holland cég a Ferrari Forma–1-es istállójával a világbajnoki sorozat első, 1950-es szezonja, általánosságban az olasz gyártóval pedig az 1920-as évek óta kooperál.

- Reklám -

A csapatok és a Shell együttműködése nem merül ki egyszerű pénzügyi támogatásban, ebben az esetben például közös fejlesztőmunkáról is van szó. Többek között ez is kiderül abból a videóból, amelyet nemrég a hágai központú vállalat publikált. Ugyanis a Shell leültette egy asztalhoz Joey Loganót, a Penske kétszeres NASCAR Cup Series-bajnokát – aki legutóbb 2022-ben ért fel a csúcsra –, és a Ferrari Forma–1-es pilótáit, Charles Leclerc-et, illetve Carlos Sainzt, akik erről a témáról is beszélgettek. Viszont Logano arra is kerített időt, hogy bemutassa a NASCAR világát a két kollégájának, akik számos dologra rácsodálkoztak az amerikai szériával kapcsolatban.