szombat, június 3, 2023

IndyCar sztár debütál a NASCAR Cup Series Charlotte-i versenyén

Date:

Share:

Conor Daly a boxoló legenda, Floyd Mayweather csapatában fog bemutatkozni a NASCAR Cup Series Charlotte Roválon tartott futamán.

- Advertisement -

Conor Daly idén az Ed Carpenter Racing színeiben futott teljes szezont az IndyCar Seriesben, és a májusi hónapja fantasztikusan sikerült: az Indy Roadon megrendezett versenyen 6., míg az Indy 500-on 5. lett.

- Advertisement -

A szezon második része nem alakult számára ideálisan, így a bajnokságban végül csak a 17. helyet tudta megszerezni.

Daly az október 9-én, Charlotte Roválon megrendezésre kerülő épített pályás versenyen fog elindulni a The Money Team 50-es rajtszámú autójában, ami idén három versenyen indult el eddig, Kaz Gralával a volánja mögött.

„Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, hogy a NASCAR Cup Series-ben debütálok a Charlotte Motor Speedway Roválon a jövő hétvégén. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért, hogy együtt dolgozhatok Floyd Mayweatherrel, és a The Money Team Racinggel. Nagyon sokat tanulhatok ezzel” – írta twitteren Daly.

Érdemes megjegyezni, hogy míg vasárnap Daly a Cup Seriesben, addig szombaton Marco Andretti a NASCAR Xfinity Seriesben fog debütálni.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.