csütörtök, április 18, 2024

Így pózolt a dögös NASCAR versenyzőhölgy New Yorkban

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR egyik alsóbb szériájában, az ARCA-ban induló Toni Breidinger is ott volt a Women’s Sports Foundation gáláján.

- Reklám -

Az eseményt két évig online tartották a COVID miatt, most azonban több híres sportoló is a vörös szőnyegre lépett, többek között az autóversenyző Toni Breidinger is.

- Reklám -

Nagyszerű este volt, hiszen annyi vagány női sportolót ünnepelhettünk. Köszönöm a Women’s Sports Foundationnek, hogy itt lehettem” – írta instagramján a hölgyversenyző.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Toni Breidinger (@tonibreidinger) által megosztott bejegyzés

- Reklám -

A Women’s Sports Foundation (WSF) egy oktatási célú nonprofit jótékonysági szervezet, amely a nők sportban való részvételére összpontosít.

Az 1974-ben, Billie Jean King teniszező által alapított, kezdetben Donna de Varona és Suzy Chaffee olimpiai sportolók által támogatott alapítvány kimondott küldetése: „A lányok és nők életének előmozdítása a sport és a testmozgás révén„.

A Women’s Sports Foundation a lányok és a női sportok esélyegyenlőségéért küzd az Egyesült Államokban és világszerte – így Toni Breidinger, aki egy férfiak által dominált sportágban próbál feltörni, tökéletes meghívottja volt az eseménynek.

Breidinger az utóbbi időben azzal hívta fel magára a figyelmet – a versenyzés mellett -, hogy a Victoria Secret hivatásos modellje lett.

Fehérnemű modell lett a népszerű hölgyversenyzőből

Ez azért volt nagy lépés számára, mert amellett, hogy a minél jobb eredményeket szeretne elérni a versenypályán, az egyik fő célja a helyes önkép és testkép kialakítása a fiatal hölgyeknél.