csütörtök, június 1, 2023

Üzent a NASCAR legendás alakja: Ez így igazságtalanság

Date:

Share:

A NASCAR alelnökének, Mike Heltonnak úgy tűnik, nem tetszik, ahogy a versenyzők kommunikálnak a felmerülő problémákról.

- Advertisement -

A NASCAR Next Gen autóját az elmúlt hónapokban sok kritika érte a biztonságot illetően. Denny Hamlin és Kevin Harvick volt a két szókimondó versenyző ebben a tekintetben.

- Advertisement -

És hogy kifejezzék érzéseiket, nemcsak ez a két versenyző, hanem sokan mások is használják a közösségi médiát. Úgy tűnik, ez a legegyszerűbb és legjobb módja annak, hogy minél szélesebb közönséget érjenek el.

Helton kissé kritikusnak tűnt a versenyzőkkel való kommunikációnak ezzel a formájával kapcsolatban, és azzal, hogy nem közvetlenül a NASCAR-hoz fordulnak, hogy hangot adjanak aggodalmaiknak.

Van néhány erős személyiségünk a sportágban, de mi mindig meghallgattunk mindenkit és minden érintettet a sportban. Nyitott ajtós politikát folytatunk„- mondta a NASCAR alelnöke.

A legtöbbször ez működik, de néha-néha valamilyen okból kifolyólag nem működik. És ezért úgy érzik, hogy a legjobb módja annak, hogy kommunikálják a problémáikat az a média,  vagy a közösségi média.

„Szerintem ez így igazságtalan velünk szemben. Ha őszinték és tényszerűek abban, amit mondanak, az egy dolog. De amikor csak fél igazságokat puffogtatnak, és nem mondanak el minden tényt akkor szerintem ez nem fair a NASCAR-ral szemben, és ez nem szerencsés.”

Mindazonáltal. elismerte, hogy ez a „modernkori része a kommunikáció módjának”.

A versenyzők szempontjából jobbnak tűnik, ha nyilvánosságra hozzák az érzéseiket, mivel ez a rajongókat is arra ösztönzi, hogy elmondják az aggodalmaikat, és ez gyorsabbá teheti a megoldási folyamatot.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.