szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIndyCarGrosjean a leggyorsabb a második edzésen, Johnson megint a falban

Grosjean a leggyorsabb a második edzésen, Johnson megint a falban

- Hirdetés -

Romain Grosjean nyerte az IndyCar Series második, őrült második edzését Long Beach utcáin szombat délelőtt.

A forgalmas pálya és a kisebb incidensek miatti sárga zászlók kombinációja a legtöbb pilótának nehézséget okozott, hogy a lágyabb keverékű piros gumikon teljes kört tudjon futni, de Grosjean elég helyet talált ahhoz, hogy 1:05.6520 perc alatt beférjen a korlátok közé – 0,6 másodperccel gyorsabban, mint a jelenlegi kvalifikációs körrekord.

- Hirdetés -

A pálya jobb, mint tegnap” – mondta. “Nagyon elégedett vagyok az edzéssel; tettünk néhány szép lépést. Nehéz volt egy kört kihozni, de a feketéken sikerült egy jót mennünk; egy jót a pirosakon. Boldog vagyok azzal, ahogy a dolgok mentek.

Colton Herta, Will Power, Alexander Rossi és Simon Pagenaud követte Grosjean-t, mindannyiuk befért 1:07 alá.

- Hirdetés -

Herta a 6-os kanyarban megpördült, és a hátsó szárnya megpördült, a gyakorlás legnagyobb balesete mégis Jimmie Johnsoné volt.

Johnson sérült kézzel vett részt reggeli edzésen, miután egy különleges gipszet készített a sérült területre csapata.

A 7-szeres NASCAR Cup Series bajnok szerencsére most időben elvette a kezét a kormányról, de nagyon mérges volt saját magára.

Jól vagyok” – jelentette a rádión, közvetlenül azután, hogy az autó az 1-es kanyar külső oldalán állt meg. “A francba! A francba, a francba, a francba, a francba.

Az IndyCar Series Long Beach-i időmérője magyar idő szerint 21:05-kor kezdődik majd és az ARENA4+-on, valamint az IndyCar Live! streamen is követhető lesz.

- Advertisement -
SourceRacer
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss