back to top
vasárnap, június 16, 2024

Hailie Deegan idén már tényleg megmutatná magát

Dátum:

Megosztás:

Hailie Deegan elismerte, kellett a tavalyi tanuló év ahhoz, hogy idén könnyebben megmutathassa, mit tud a NASCAR Truck Seriesben.

- Reklám -

Az, hogy Hailie Deegan nem futott jól újonc Camping World Truck Series szezonja során, nem lehet meglepetés. Még ha Deegan tudta is, hogy nehéz lesz feljebb lépni a NASCAR nemzeti sorozatába, mégis elismerte, hogy nem úgy teljesített a David Gilliland Racing 1. számú Fordjával, ahogyan azt várta.

- Reklám -

Deegan a 17. helyen végzett a bajnoki tabellán, egy top 10-es helyezéssel.

Szükségem volt a tavalyi évre, és tanulnom kellett ahhoz, hogy idén jó legyek” – mondta Deegan a RACER-nek.

- Reklám -

Annyi összetevője volt a Truck Seriesnek, hogy sokszor rossz helyzetbe kerültem, de mennem kellett előre, és annyi információt magamba kellett szívnom, amennyit csak tudtam, hogy idén ezt foganatosítani tudjam.

Deegan egy jótékonysági horgász verseny után adott interjút a RACER-nek, és elmondta, lehet, hogy új hobbit talált magának.

Nagyon pihentetőnek éreztem az egészet. Ilyennek képzelem azt, amikor az ember elmegy egy gyógyfürdőbe.

Hailie Deegan élvezte a horgászást
Hailie Deegan élvezte a horgászást Fotó: Chad Martel/Monster Energy

A legfontosabb változás Hailie Deegan számára

A fiatal hölgyversenyző elismerte, hogy meg kellett küzdenie az önbizalmával a tavalyi sikertelen év után.

Általában nem vagyok bizonytalan, de általában nem vagyok beképzelt sem” – magyarázta Deegan. „Idén viszont nagyon sok embertől hallottam a környezetemben, hogy magabiztosabbnak kell lennem, mentálisan erősebbnek kell lennem, jobban kell bíznom magamban.

Ezen sokat dolgoztam a holtszezonban, és tényleg, újraépítettem az önbizalmamat. Rájöttem, hogy melyek azok a területek, amiken dolgoznom kell.

Deegan tisztában van azzal, hogy sokat várnak tőle, és ez a kezdetektől fogva így is van. Mark Rushbrook, a Ford Performance Motorsport globális igazgatója például nyilvánosan mondta, hogy sokat vár Deegantől, mert 2023-ban már az Xfinity Seriesben szeretné látni őt.

Azt hiszem, én, a Monster (Energy), a Ford, mindannyian ugyanazon az oldalon állunk” – mondta a 20 éves versenyző.

Mark egy nagyszerű fickó, motivált, akárcsak én, szóval megértem. De tudtam, hogy ezek az elvárások már abban a pillanatban rajtam vannak, amikor aláírtam a Fordhoz, ez a dolog ezzel jár. Ha nagy üzletet kötsz, nagy elvárásokat támasztasz.

És mindazt figyelembe véve, amit Hailie Deegan tavaly tanult és tapasztalt, az idei szezonban mindent megtesz a céljaiért.

Be akarok jutni a rájátszásba, ez a célom” – jelentette ki.