szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARFergeteges sztorit mesélt el Dale Earnhardt régi versenyzője

Fergeteges sztorit mesélt el Dale Earnhardt régi versenyzője

- Hirdetés -

A Dale Jr Download egyik epizódjában több nagyszerű történet is elhangzott a műsorvezető apjáról, Dale Earnhardtról.

Köztük volt egy abszolút vicces incidens is, amely egy elektromos kerítéssel kapcsolatos. Az 54 éves Steve Park felidézett egy esetet, amikor Dale Earnhardt farmjára tartottak, és majdnem – szó szerint – halálra ijesztette őt.

- Hirdetés -

Egy elektromos kerítéshez értünk. Egy földúton jöttünk a farm felé, 50 mérföldes sebességgel száguldottunk. Megnyomja az összes gombot az autóban, és a kerítés csak nem nyílik” – meséli Park.

Nézem őt, és próbálom felfogni, hogy még mindig 50 mérföld/órával haladunk egy zárt kerítés felé. Még ha most fékeznénk is, akkor is nekimennénk a kerítésnek. Hirtelen, bumm!

- Hirdetés -

A kerítés elkezdett kinyílni. Kizárt, hogy ez a kerítés teljesen kinyíljon, mielőtt a teherautó 50 mérföldes sebességgel áthaladna rajta. Így az utolsó pillanatban be voltam kötve az övvel, a padlóhoz támasztottam magam, és megfeszítettem magam.

Azt gondoltam, ‘Dale, nem fogjuk megcsinálni!’. Látta az arcomon, hogy nem vagyok jól. Rám nézett, majd azt mondta: ‘Egy hétszeres Winston Cup bajnoknak nem mondod meg, hogyan kell vezetni’.

Park szerint áttörtek a kapun, és mindkét tükröt leverték. Amikor Dale Earnhardt-ra pillantott, a hétszeres bajnok úgy nézett ki, mint aki semmit sem bán.

Ehelyett egy félmosoly ült ki az arcára, miközben várta, hogy barátja mondjon valamit. Abban a pillanatban Park tudta, hogy kész, nincs mit mondania.

Steve Park egyébként 1997 és 2003 között versenyzett a legendás versenyző csapatában, a Dale Earnhardt Inc.-ben, és ezidő alatt 2 győzelmet szerzett.

Dale Earnhardt Jr. podcastjában többször is felmerül néhai apjának a neve, és a Hall of Fame beszédében is megemlítette őt.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss