kedd, április 23, 2024

Fergeteges sztorit mesélt el Dale Earnhardt régi versenyzője

Dátum:

Megosztás:

A Dale Jr Download egyik epizódjában több nagyszerű történet is elhangzott a műsorvezető apjáról, Dale Earnhardtról.

- Reklám -

Köztük volt egy abszolút vicces incidens is, amely egy elektromos kerítéssel kapcsolatos. Az 54 éves Steve Park felidézett egy esetet, amikor Dale Earnhardt farmjára tartottak, és majdnem – szó szerint – halálra ijesztette őt.

- Reklám -

Egy elektromos kerítéshez értünk. Egy földúton jöttünk a farm felé, 50 mérföldes sebességgel száguldottunk. Megnyomja az összes gombot az autóban, és a kerítés csak nem nyílik” – meséli Park.

Nézem őt, és próbálom felfogni, hogy még mindig 50 mérföld/órával haladunk egy zárt kerítés felé. Még ha most fékeznénk is, akkor is nekimennénk a kerítésnek. Hirtelen, bumm!

- Reklám -

A kerítés elkezdett kinyílni. Kizárt, hogy ez a kerítés teljesen kinyíljon, mielőtt a teherautó 50 mérföldes sebességgel áthaladna rajta. Így az utolsó pillanatban be voltam kötve az övvel, a padlóhoz támasztottam magam, és megfeszítettem magam.

Azt gondoltam, ‘Dale, nem fogjuk megcsinálni!’. Látta az arcomon, hogy nem vagyok jól. Rám nézett, majd azt mondta: ‘Egy hétszeres Winston Cup bajnoknak nem mondod meg, hogyan kell vezetni’.

Park szerint áttörtek a kapun, és mindkét tükröt leverték. Amikor Dale Earnhardt-ra pillantott, a hétszeres bajnok úgy nézett ki, mint aki semmit sem bán.

Ehelyett egy félmosoly ült ki az arcára, miközben várta, hogy barátja mondjon valamit. Abban a pillanatban Park tudta, hogy kész, nincs mit mondania.

Steve Park egyébként 1997 és 2003 között versenyzett a legendás versenyző csapatában, a Dale Earnhardt Inc.-ben, és ezidő alatt 2 győzelmet szerzett.

Dale Earnhardt Jr. podcastjában többször is felmerül néhai apjának a neve, és a Hall of Fame beszédében is megemlítette őt.