szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARÉv végére még egy nagy veszteség érte az Earnhardt családot

Év végére még egy nagy veszteség érte az Earnhardt családot

- Hirdetés -

Nemrég Dale Earnhardt testvére, Danny hunyt el, a héten 91 évesen követte őt édesanyjuk, illetve Dale Jr. nagymamája, Martha Earnhardt is.

A “Mammaw” becenéven is ugyanúgy ismert Martha Earnhardt még karácsonykor szenderült örök álomra, ezt unokái, Kelly és Dale Jr. jelentették be.

- Hirdetés -

Nagy szomorúsággal jelentjük be, hogy karácsony estéjén Martha Earnhardt elhunyt” – áll az unokák karácsonyi közös közleményében. “Mindamellett, hogy most őt gyászoljuk, vigasztal minket a tudat, hogy az örök üdvösségben nyerhet megnyugvást, és újra találkozhat így férjével, Ralph-fal és a gyerekekkel, Dale-lel, Randyvel és Dannyvel. Kérünk titeket, gondoljatok most a családunkra, és köszönjük, hogy úgy szerettétek őt, mintha a tiétek lett volna.

Martha annak idején még 1947-ben házasodott össze a családfő Ralph Earnhardttal, aki maga is versenyző volt. 1956-ban Ralph lett a NASCAR Sportsman sorozatának bajnoka. Összesen 51 versenyt teljesített a Grand Nationalben (ma Cup Series), ahol legjobb eredményét rögtön debütálásakor érte el és lett második a pole-ból indulva.

- Hirdetés -

Öt gyermekük született, három fiú, Dale, Randy, Danny, valamint két lány, Kaye és Kathy. Az igazán nagy sikereket a “Megfélemlítő”, Dale Sr. érte el hét bajnoki címével.

- Advertisement -
SourceRacer

Friss