csütörtök, február 22, 2024

Elege van Kyle Busch és a Toyota szappanoperájából a rajongóknak

Dátum:

Megosztás:

Bár még csak néhány hónapja zajlik a szerződéses huza-vona a JGR, a Toyota és Kyle Busch között, sokaknak már elegük van belőle.

- Reklám -

Kyle Busch és a Toyota gyorsan a NASCAR egyik legszorosabb és legtermékenyebb románcából az egyik legtoxikusabb kapcsolatává vált azután, hogy Kyle Busch-nak még mindig nem sikerült szerződést ajánlani a következő szezonra.

- Reklám -

Az egészben pedig az a bizarr, hogy úgy tűnik, egyik fél sem képes közös nevezőre jutni.

Különösen most, hogy maga a Toyota is előállt egy szándéknyilatkozattal.

- Reklám -

David Wilson, a Toyota Racing Development elnöke nemrég egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy mindent felajánlottak Buschnak, amit csak tudtak, nincs semmi, amit későbbre tartogathatnának.

Mindent megfontolunk. Nincs semmi, ami ne lenne az asztalon” – mondta Wilson.

A NASCAR rajongók persze azonnal billentyűzetet ragadtak, és twitteren megosztották véleményüket a helyzettel kapcsolatban

Kyle Busch elengedése és Bubba Wallace megtartása a NASCAR történetének egyik legnagyobb bukása lesz” – írta egy twitterező utalva arra, hogy Wallace új szerződést írt alá a Toyota másik csapatával, a 23XI-vel.

Ez már olyan, mint egy szappanopera” – fogta rövidre egy másik szurkoló.

„HÜLYESÉG. Írjátok már meg azt a ro***t csekket Kyle Buschnak, vagy hagyjátok abba a kifogások kitalálást. Nincs pénzetek arra a versenyzőre, aki a Toyotát naggyá tette?”

David Wilson nyilatkozatában egyébként elmondta, hogy nem számítottak erre a szituációra.

Ez egy bizarr és kihívást jelentő probléma, és olyasmi, amiről egyikünk sem gondolta volna, hogy a szezon ilyen késői szakaszában szembesülünk vele” – tette hozzá.

Ugyanakkor a Toyota főnöke elismerte, ő még mindig pozitívan látja a dolgokat.

Abszolút van esély arra, hogy meg tudjuk tartani őt, és ezért dolgozunk olyan keményen, ahogyan dolgozunk, mert nem akarunk visszanézni és azt mondani, hogy ‘Bárcsak mindent megtettünk volna’” – tette hozzá Wilson.