back to top
csütörtök, május 30, 2024

Bubba marad! Wallace több éves hosszabbítást írt alá a 23XI Racinggel

Dátum:

Megosztás:

Bubba Wallace többéves szerződéshosszabbítást írt alá a 23XI Racinggel, jelentette be a csapat pénteken.

- Reklám -

Wallace-t a csapat első versenyzőjeként szerződtették a NASCAR Cup Series-ben a tavalyi debütáló szezonjukra. A Talladega Superspeedwayen aratott őszi győzelem mind Wallace, mind a 23XI Racing számára az első volt a sorozatban.

- Reklám -

A szerződéshosszabbítás az után jött, hogy Wallace élete első pole pozícióját szerezte meg a NASCAR Cup Series michigani versenyén. Emellett négy egymást követő versenyen fért be a top 10-be, azután, hogy a szezonja rosszul kezdődött.

Bubba kulcsszerepet játszott a 23XI korai szakaszában, és nagyon örülök, hogy továbbra is nálunk folytatja” – mondta Denny Hamlin, a csapat társtulajdonosa.

- Reklám -

Amikor bejelentettük, hogy Bubba lesz az első versenyzőnk, az volt a célunk, hogy segítsünk neki magasabb szintre emelni a karrierjét, és ezt meg is tettük.

Bubba a 23-as autóban megszerezte első győzelmét és első pole-ját is, és hétről hétre egyre versenyképesebb. Izgatottan várjuk a további fejlődését, ahogy ő és a csapat a céljaink eléréséért dolgozik.

A 2023-as szezon lesz Wallace hatodik teljes szezonja a Cup Series-ben.

Nagyszerű érzés, hogy sikerült nyélbe ütni ezt az üzletet, és tudni, hogy a 23XI Racingnél van otthonom” – mondta Wallace.

Köszönöm Michael Jordannek és Dennynek, hogy továbbra is hisznek bennem. Hosszú utat tettünk meg együtt kevesebb, mint két év alatt, és az út során kipipáltunk néhány fontos célt – köztük a csapat első győzelmét és első pole pozícióját.

Tudjuk, hogy van még tennivalónk, a versenypályán és azon kívül is, de jó érzéssel tekintek a csapatunkra és arra az irányra, amerre haladunk.

A 23XI Racing korábban már bejelentette Tyler Reddick leigazolását 2024-re, így az még kérdéses, hogy 2024-től 2 autóval, vagy 3 autóval fog működni a csapat.