péntek, február 23, 2024

Egy kiállás, aminek nem lett volna szabad így megtörténnie

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR Cup Series bajnoki futamának egyik ijesztő jelenetét Christopher Bell legénysége produkálta, amiből könnyen komoly sérülés is lehetett volna.

- Reklám -

Bell a bajnoki címért küzdve egészen az utolsó kiállásig meccsben tartotta magát Joey Loganóval szemben, akkor viszont saját hibáján kívül több, mint 10 helyet vesztett.

- Reklám -

Majdnem beragadt az egyik szerelő ujja a kerék és a fék közé a Joe Gibbs Racing idei utolsó kiállásánál. Egyetlen szerencséje, hogy neki kellett volna leengednie az autót, így nem Bell nem tudott elindulni, amíg ki nem szabadították.

Sokan a NASCAR új kerekeit hibáztatják az esetért, amit végül pár csúnya horzsolással ugyan, de megúszott a szerelő. Csapata nemrég tette közzé a sisakkamerás felvételt, amiből minden pontosan látszik.

- Reklám -

A Goodyear a szezonzáró gála előtt hosszabbított a NASCAR három legnagyobb szériájával, így 2023-ban is ők lesznek a gumibeszállítók.

Úgy tűnik, a holtszezonban sorra kerülnek elő a belső akmerás felvételek a kétes esetekről, nemrég Will Power, az IndyCar idei bajnoka két – eddig nem látott – balesetét is megosztotta.

Eddig nem látott videó: így állt bele a falba az IndyCar idei bajnoka