back to top
péntek, június 21, 2024

Denny Hamlin eljegyezte gyermekei édesanyját, kiderült a daytonai hétvége menetrendje

Dátum:

Megosztás:

A Hét Pillanata rovatunk első részében hírt adunk Denny Hamlin és Jordan Fish eljegyzéséről, és a NASCAR daytonai szezonnyitójának menetrendjéről is beszámolunk .

- Reklám -

A Hét Pillanata rovatunkkal azoknak az olvasóinknak szeretnénk kedvezni, akiknek nincs ideje az amerikai autósportok világának minden rezdülését nyomon követni, de nem szeretnének lemaradni a lényeges történésekről. A HP-ban minden hétfőn kiemeljük az előző hét nap eseményei közül a legfontosabbat, legyen szó örömteli, szomorú, izgalmas, jelentőségteljes, félelmetes, vagy akár egy megindító momentumról.

- Reklám -

Denny Hamlin megkérte Jordan Fish kezét, aki igent mondott a Joe Gibbs Racing versenyzőjének. A hírt Fish osztotta meg az Instagram-oldalán, amelyen több képet is közzétett a mexikói eseményről. A felvételeket a „gyűrűk: DH 0, Jordan 1” kommentárral publikálta, viccesen utalva ezzel arra, hogy Hamlin hosszú pályafutása és számtalan sikere ellenére még mindig nem rendelkezik NASCAR-bajnoki címmel.

- Reklám -

A friss jegyesek már tizenhat éve alkotnak egy párt, ezalatt két lányuk született, akik most tíz-, illetve hatévesek. Hamlinék kapcsolata nem volt mindig felhőtlen, 2021-ben egészen a szakításig is eljutottak, idén azonban a nehézségek legyőzése után az egymás melletti elköteleződés felé tettek egy nagy lépést.

A pár a Charlotte Hornets egyik 2007-es mérkőzésén ismerkedett meg egymással, amelyen Fish a csapat cheerleadereként volt jelen. Érdekes egybeesés, hogy Michael Jordan, akivel Hamlin jelenleg együtt birtokolja a 23XI Racinget, éppen egy évvel a találkozó előtt vásárolta be magát az NBA-klubba, majd tavaly nyáron jelentette be, hogy eladja a részesedését.

Nemrég a NASCAR Cup Series 2023-as bajnoka, Ryan Blaney is eljegyezte párját, a modellként dolgozó Gianna Tuliót. A pár három évnyi randevúzás után döntött életük összekötése mellett.

Egy sportszakmai szempontból fontos pillanatra is sor került az előző héten, a NASCAR bejelentette a Daytona 500-at magába foglaló szezonnyitó pontos időrendjét. A teljes – floridai időzóna szerinti – menetrendet erre a linkre kattintva lehet megtekinteni, mi ebből a legfontosabb etapokat emeltük ki (magyarországi időre átírva).

Február 16. péntek

1:00: Cup Series – 1. Duel futam (Bluegreen Vacations Duel 1)

2:45: Cup Series – 2. Duel futam (Bluegreen Vacations Duel 2)

Február 17. szombat

1:30: Truck Series – verseny (NextEra Energy 250)

23:00: Xfinity Series – verseny (Beef. It’s What’s For Dinner. 300)

Február 18. vasárnap

20:30: Cup Series – verseny (65. Daytona 500)