back to top
kedd, május 28, 2024

Danica Patrick szerint az erőnléti állapot nem olyan fontos a NASCAR-ban

Dátum:

Megosztás:

Danica Patrick Ryan Newmannel és Tony Stewarttal példálózott, amikor a NASCAR versenyzők erőnléti állapotáról beszélt.

- Reklám -

A sportolóknak általában rendkívül fittnek kell lenniük. Ez azért van, hogy csúcsformában legyenek, és a legjobb teljesítményt nyújthassák.

- Reklám -

A motorsport nem olyan egyszerű, hogy csak beülsz egy autóba, és olyan gyorsan mész, amilyen gyorsan csak tudsz.

A versenyzőknek a lehető legtöbbet kell edzeniük, hogy formában tartsák magukat. A korábbi NASCAR- és IndyCar pilóta Danica Patrick azonban elismerte, hogy a fittség nem igazán szükséges a NASCAR-ban.

- Reklám -

Nem kell annyira fittnek lenni. Különösen a NASCAR-ban vannak olyan versenyzők, akiket ha megnézel, azt gondolod, hogy valószínűleg nem edzenek olyan sokat” – mondta Danica Patrick podcastjában.

A fizikai erőnlét fontos, de aztán voltak olyan srácok, mint Tony Stewart és Ryan Newman, és ők is remekül teljesítettek annak ellenére, hogy nem voltak olyan fittek.

Ez olyan, mintha maratont futnánk, megemelkedett pulzusszámmal. Az összpontosítás az edzésből jön, de az állóképesség és a folyadékpótlás kritikus.

Ismétlés az izmokkal. Az általános rugalmasság és némi állóképesség jó. Magát a tényleges munkát végezve kondicionálódsz. Fittebb vagyok, mint amire szükségem volt a munka elvégzéséhez.

Ha van ember, akinek érdemes a szavaira hallgatni fittség tekintetében az Danica Patrick.

A hölgyversenyző visszavonulása óta még egészségesebb életmódot él mint valaha, és könyvet is kiadott ezzel kapcsolatban, „Pretty Intense: The 90-Day Mind, Body and Food Plan that will absolutely Change Your Life” címen.

Röviden lefordítva, egy intenzív kurzust tart, amely 90 nap alatt megváltoztatja az ember tudatát, fizikumát, és étrendjét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Danica Patrick (@danicapatrick) által megosztott bejegyzés