back to top
péntek, június 21, 2024

Danica Patrick imádta az tévés elemzői bemutatkozását

Dátum:

Megosztás:

Las Vegasban mutatkozott be Danica Patrick a FOX TV csatornáján, és jól vizsgázott a Mike Joy és Clint Bowyer mellett.

- Reklám -

Ezzel a szurkolók, és egy NASCAR legenda is egyetértett. A konszenzus az volt, hogy Patrick új szemszögből mutatta be a pályán történteket, ami frissítő volt a közvetítésre nézve.

- Reklám -

A visszavonult versenyző kijelentette, alig várta, hogy bemutatkozzon a NASCAR-os közvetítéseken is, és nagyon élvezte a feladatot.

Ha nem lennék izgatott, akkor nem csinálnám. Élvezem a munkát. Nagyon szórakoztató.

- Reklám -

A 39 éves üzletasszony elismerte, megkönnyítette a dolgát két kollégája, Clint Bowyer és Mike Joy.

Ha nem beszélnék bele, valószínűleg észre sem vennék, hiszen ők ketten ki tudják tölteni az időt, így egy kis mozgásteret kapok, hogy csak akkor szóljak közbe, ha valamiről erősnek érzem a véleményem” – mondta Danica Patrick.

Másrészt viszont olyan jól tartják a dolgot, hogy azt mondom: ‘Nem is tudom. Fontos a mondandóm? Érdemes elmondani?’ Mert egyszerűen csak nagyon jók ők ketten.

Danica Patrick sokszor nyerte el a legnépszerűbb versenyzőnek járó díjat
Danica Patrick sokszor nyerte el a legnépszerűbb versenyzőnek járó díjat Fotó: Chris Trotman/Getty Images for NASCAR

Visszatérés kizárva?

Eléggé elfoglalt vagyok, annyira elfoglalt, amennyire csak akarok lenni. Így nem érzem úgy, hogy unottan ülök otthon, és azon gondolkodom, hogy talán nem kellett volna visszavonulnom. … Tényleg nem ég bennem a vágy a versenyzésre.

De a céljai között szerepel az is, hogy ne dolgozzon annyit, ne tartson olyan megerőltető menetrendet, mint a versenyzés során.

A nyugdíjba vonulás része az is, hogy kevesebb dolgot csináljak” – mondta. „Nem arról van szó, hogy ugyanazt az energiát kell fenntartani. Arról van szó, hogy más aspektusokat is ki kell fejlesztenem magamban, amelyek más módon segítenek majd.

Hidd el, még mindig hozzá tudok férni ehhez a másik energiához. És a legtöbbször meg is teszem. De az is szórakoztató, hogy más terekben legyek és más dolgokat csináljak.

Más szóval, ha Patrick nyaralni akar, sokkal könnyebben be tud ütemezni egyet, mint amikor a versenypályán kellett lennie.

Több tudományos, spirituális és helyreállító dolgot tudtam felfedezni, mint például a nyaralást általánosságban” – magyarázta Danica Patrick.

Nem tudom, hogy volt-e elképzelésem arról, hogyan fog kinézni a nyugdíjas élet. De ha meg kellett volna terveznem, hogyan fog kinézni, akkor így nézett volna ki.