szombat, április 20, 2024

Dale Earnhardt Jr. elmondta, ő mit csinált volna Will Smith helyében

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR hírességek csarnokának tagja, Dale Earnhardt Jr. sem ment el szó nélkül a vasárnapi Oscar gála történései mellett.

- Reklám -

A Will Smith-Chris Rock incidens több szempontból is megosztotta az embereket, egyesek állást foglaltak, míg mások megkérdőjelezték az egész dolog valódiságát.

- Reklám -

Ettől függetlenül a NASCAR Hall of Famer Dale Earnhardt Jr. tisztán látja, mi történt, vagy inkább „hogyan” kellett volna történnie.

Earnhardt Jr, akinek – mint minden NASCAR-versenyzőnek – volt már része viszálykodásban és veszekedésben, nemrég arról beszélt, hogy Will Smith megpofozta Chris Rockot.

- Reklám -

A JR Motorsports tulajdonosa a műsorának Ask Jr. szegmensében azt mondta: „Bárcsak Will Smith ne tette volna ezt.

Úgy értem, tudnod kell, hogy ilyenkor elég kemény viccek szoktak elhangzani” – folytatta Earnhardt Jr.

Azt kívánom, bárcsak egy kicsit másképp kezelték volna ezt, talán megbeszélni a sráccal az eset után, hogy mennyire zavart a dolog. Szimplán azt mondani, hogy figyelj haver, ezt legközelebb ne csináld.

Ezzel szöges ellentétben áll Denny Hamlin véleménye, aki egyetértett azzal, ahogy Will Smith reagált a történésekre.

Persze Dale Earnhardt Jr. esetében is volt már példa arra, hogy nem tudta visszafogni magát, nem meglepő módon Kyle Busch-al szemben.

Történt ugyanis, hogy Kyle Busch bemutatott az akkor Hendrick Motorsportsnál versenyző Dale Jr.-nak, akinél ez kiverte a biztosítékot.

Odasétáltam a kamionjukhoz. A tréler legelején van egy társalgó. A társalgóban Kyle és a csapatfőnöke beszélgetett” – emlékezett vissza Earnhardt Jr.

Majd ezt mondta: „Kyle, ha még egyszer ilyet csinálsz, letépem a fejed. Megöllek, és a sz*rt is kiverem belőled.

Dale Jr. ugyanakkor elismerte, megbánta a történteket.

Mindent elmondtam, amit csak tudtam, abban a pillanatban. De megbántam, és soha nem teszek ilyet többet. Ez nem illik hozzám.