kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapCautionÚj autót kapott a tornádóban felborult tinédzser - VIDEÓ

Új autót kapott a tornádóban felborult tinédzser – VIDEÓ

- Hirdetés -

A közép-texast sújtó tornádóval találkozott a fiatal fiú Riley, aki egy állásinterjúról tartott hazafelé.

Az esetet, amelyen az látszik, hogy a tornádóban felborul egy piros Chevrolet Silverado, majd továbbhajt, egy viharvadász rögzítette kamerájával. A 16 éves fiatal csodával határos módon karcolásokkal megúszta a balesetet.

- Hirdetés -

Nem féltem nagyon, de ez egy megrázó pillanat volt számomra.” – mondta Riley, arra utalva, hogy a tornádó hirtelen megjelent előtte az úton. “Nem éreztem semmit, mert olyan volt, mintha egy szempillantás alatt történt volna az egész.” A rossz időjárásra lehetett számítani, azonban a tornádó váratlanul érte a tinédzsert.

Hozzá hasonló módon az autója is kisebb sérüléseket szenvedett, de az eset nagy nyilvánosságot kapott a híradásoknak és a közösségi médiának köszönhetően. A Chevrolet és így értesült arról, hogy mit is vészelt át egyik autójuk.

- Hirdetés -

A cég látva a pórul járt fiatalt és összetört autóját kedves meglepetéssel szolgált. A Twitteren keresztül üzenve egy hihetetlen ajándékkal lepték meg a sofőrt, ugyanis a Chevrolet és az egyik helyi kereskedője közösen egy azonos színű, azaz cseresznyepiros vadonatúj Silverado LT All-Star Edition-t ajánlott fel a fiúnak, hozzátéve:

Hálásak vagyunk, hogy Riley biztonságban van, dicsérjük a vezetési képességeit egy ijesztő helyzetben, és szívünk a többi texasi családdal van, akiket a viharok érintettek. A texasi helyreállítási munkálatok segítésére a Chevy Cares 50 000 dollárt adományoz az Amerikai Vöröskereszt Katasztrófavédelmi Alapjának.

- Advertisement -
SourceMototrend

Friss