back to top
szombat, május 25, 2024

Új autót kapott a tornádóban felborult tinédzser – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

A közép-texast sújtó tornádóval találkozott a fiatal fiú Riley, aki egy állásinterjúról tartott hazafelé.

- Reklám -

Az esetet, amelyen az látszik, hogy a tornádóban felborul egy piros Chevrolet Silverado, majd továbbhajt, egy viharvadász rögzítette kamerájával. A 16 éves fiatal csodával határos módon karcolásokkal megúszta a balesetet.

- Reklám -

Nem féltem nagyon, de ez egy megrázó pillanat volt számomra.” – mondta Riley, arra utalva, hogy a tornádó hirtelen megjelent előtte az úton. „Nem éreztem semmit, mert olyan volt, mintha egy szempillantás alatt történt volna az egész.” A rossz időjárásra lehetett számítani, azonban a tornádó váratlanul érte a tinédzsert.

Hozzá hasonló módon az autója is kisebb sérüléseket szenvedett, de az eset nagy nyilvánosságot kapott a híradásoknak és a közösségi médiának köszönhetően. A Chevrolet és így értesült arról, hogy mit is vészelt át egyik autójuk.

- Reklám -

A cég látva a pórul járt fiatalt és összetört autóját kedves meglepetéssel szolgált. A Twitteren keresztül üzenve egy hihetetlen ajándékkal lepték meg a sofőrt, ugyanis a Chevrolet és az egyik helyi kereskedője közösen egy azonos színű, azaz cseresznyepiros vadonatúj Silverado LT All-Star Edition-t ajánlott fel a fiúnak, hozzátéve:

Hálásak vagyunk, hogy Riley biztonságban van, dicsérjük a vezetési képességeit egy ijesztő helyzetben, és szívünk a többi texasi családdal van, akiket a viharok érintettek. A texasi helyreállítási munkálatok segítésére a Chevy Cares 50 000 dollárt adományoz az Amerikai Vöröskereszt Katasztrófavédelmi Alapjának.