vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARChastain infúziót kapott a Truck verseny után

Chastain infúziót kapott a Truck verseny után

- Hirdetés -

Ross Chastain fantasztikus idényt teljesít a NASCAR Cup Series-ben, de a texasi Truck Series kirándulása ijesztően ért véget.

Könnyen lehet, hogy a hétvégi NASCAR Cup Series All-Star versenyen, egymillió dollárt fog nyerni, de Ross Chastain a Texas Motor Speedwayen, rekkenő hőségben rendezett Truck futam után valószínűleg még 1 dollárnak sem érezte magát.

- Hirdetés -

A 29 éves sofőr a futam nagy részében az élmezőnyben haladt, de az utolsó körökben hátraesett, és végül a 12. helyen ért célba.

A FOX Sports riporterének, Bob Pockrass-nak eredeti beszámolója szerint Chastain elájult, amikor a verseny végén kiszállt a kamionból, de miután Pockrass beszélt az érintettel, aki azt állítja, hogy nem ájult el.

- Hirdetés -

Chastain inkább azt mondja, hogy a lábai begörcsöltek, ami miatt a földre esett.

Miután a Cup Series idei kétszeres futamgyőztese talpra állt, felrakták egy orvosi kocsira, és a pályán lévő ellátóközpontba vitték, hogy infúziót kapjon.

Körülbelül 45 perccel később Chastain megosztotta a twitterén egy nyugtató információt, miszerint sokkal jobban érzi magát az infúzió után az egészségügyi központban.

 

Ijesztő pillanat volt, de a 29 éves versenyző szerencsére jól van, így valószínűleg részt vehet majd a vasárnap rendezendő NASCAR All-Star versenyen.

Most Chastain célja az, hogy a vasárnap esti NASCAR Cup Series All-Star Race az ő ikonikus ünneplésével fejeződjön be, azaz a célvonalnál összetörhessen egy görögdinnyét.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss