csütörtök, április 25, 2024

2019 óta először nyert Truck futamot Stewart Friesen

Dátum:

Megosztás:

Nehezen megszerzett, mélyen megbecsült győzelmet aratott Stewart Friesen a péntek esti NASCAR Truck Series futamon a Texasban.

- Reklám -

Friesen 60 kört vezetett, és ez kiemelkedően több volt, mint a szezon eddigi részében bármikor.

- Reklám -

A verseny hosszabbításban dőlt el, méghozzá Christian Eckes és Friesen között, akik szoros csatát vívtak, de végül utóbbi nyert.

A verseny első részében minden hibát elkövettünk amit lehetett” – mondta Friesen, akinek ebben a szezonban csak egy top 5-ös helyezése volt, egy harmadik hely márciusban Las Vegasban. „Fantasztikus autónk volt ma este.

- Reklám -

El sem tudod képzelni, hogy az elmúlt három évben mennyi munka zajlott ebben a versenycsapatban, hogy felépítsük ezt a csapatot” – folytatta. „Ez egy fantasztikus csapat, és már a rájátszásban vagyunk.

Ryan Preece, aki az 1. és a 2. szakaszt is megnyerte, a harmadik helyen végzett a 17-es számú Team DGR Forddal – figyelemre méltó teljesítmény volt, tekintve, hogy a verseny korábbi szakaszában a kocsija megsérült, és a boxba kellett állnia javítás miatt.

A pole-ba kvalifikáló, de a mezőny végéről induló John Hunter Nemechek kétszer is a mezőny végéről kellett, hogy felzárkózzon, így csak a hatodik lett.

A NASCAR Camping World Truck Series következő futama, a North Carolina Education Lottery 200 pénteken lesz a Charlotte Motor Speedway-en.