back to top
szerda, július 24, 2024

Chastain a Truck Series után most az Xfinity Seriesbe látogat COTA-n

Dátum:

Megosztás:

Ross Chastain, aki a NASCAR Cup Series-ben a Trackhouse Racing teljes munkaidős versenyzője, hétvégén indul az Xfinity futamon.

- Reklám -

A 29 éves Chastain a DGM Racinggel egyesíti erőit a szombati Xfinity versenyen, és a szervezet 92-es számú Chevrolet Camaróját vezeti majd, amelyet az év első öt versenyén végig Kyle Weatherman vezetett.

- Reklám -

Imádok versenyezni” – mondta Chastain a csapat közleményében. „Amikor Mario [Gosselin] felhívott, és felajánlotta, hogy vezethetem a 92-es Chevrolet-jét, habozás nélkül igent mondtam.

A floridai Alva szülötte a hétvégén három egymást követő képzeletbeli dobogós helyezéssel vág neki a NASCAR Cup Series épített pályás versenyének – mely pályatípusokon mindig is jól ment.

- Reklám -

A Trackhouse Racinggel zsinórban három stabil versenyen vagyunk túl a Cupban. A COTA egy kihívásokkal teli pálya, és minél több időt tudok vezetni itt, mielőtt vasárnap beülök az 1-es számú Trackhouse Chevrolet-be, annál jobb.

Nem tudom eléggé megköszönni Justin [Marksnak] és Ty [Norrisnak], hogy megengedték, hogy hű legyek önmagamhoz és versenyezzek, amikor csak lehetőségem adódik.

Chastain a NASCAR Xfinity Series-ben szerzett rengeteg tapasztalatát szeretné majd kamatoztatni, hogy újabb jó eredményt érjen el a DGM Racing számára, miután a csapat két versenyzője is top10-be került Atlantában.

Mindig is nagyon tiszteltem azt, amit a DGM Racing csapata hétről hétre művel, és jó lesz velük szombaton harcba indulni a COTA-n” – folytatta Chastain.

A tavalyi szezonban Chastain helyettesítő szerepkörben az első sorból rajtolt az SS Green Light Racing színeiben, mielőtt egy mechanikai probléma a verseny első körében a 29 éves versenyzőt a garázsba küldte.

Ross egy nagyon tehetséges versenyző, és nagyon örülünk, hogy lehetőségünk van vele dolgozni” – mondta a DGM Racing tulajdonosa, Mario Gosselin.

Ross közelmúltbeli eredményei a Cup Series-ben igazán lenyűgözőek. Rendkívül hálásak vagyunk, hogy ezen a hétvégén ő ülhet a 92-es rajtszámú autóban.