back to top
csütörtök, július 25, 2024

Bubbát utálják, Buschné kiakadt, Reddick jobban van – NASCAR Hírmorzsák

Dátum:

Megosztás:

Sűrű napokon van túl a NASCAR Cup Series mezőnye, és a Martinsville verseny még mindig témát szolgáltat a garázsban.

  • Bubba Wallace-t fütyülték ki a legjobban egy újonnan megjelent helyszíni videó szerint a NASCAR Martinsville-i állomásán, és nem is volt a közelében senki ebben a tekintetben. Kb. egy szinten volt a második és harmadik helyezett „legutáltabb” versenyző, Kyle Busch és Ty Gibbs.
- Reklám -

  • Kyle Busch hétvégi versenye borzalmasan alakult, hiszen a verseny végén 5 kör hátrányban ért célba. A Joe Gibbs Racingnél nem csak ő szenvedett, hiszen Martin Truex Jr. is két kört kapott a futam végére. Kyle Busch felesége, Samantha twitteren akadt ki a JGR-ra. „Szívszorító. Még akkor is, amikor rosszul kezelhető autóval rendelkezett, minden héten kiharcolta, hogy a legjobb helyen végezzen. Ennyi év, emlék, győzelem és bajnoki cím után utálom, hogy ilyen mélyponton ér véget ez a kapcsolat.
  • Tyler Reddick jobban van, így azok után, hogy Miami-i balesetének következményeként Martinsville-ben agyrázkódásos tünetek miatt (fejfájás, rosszullét) fel kellett adnia a versenyt, de a hétvégi NASCAR Cup Series szezonzáró Phoenix-i versenyen való indulása továbbra is kérdéses. „Elmentem az orvosi központba, és mindent kivizsgáltak rajtam. Véleményük szerint minden rendben volt. Jól vagyok. A lényeg az, hogy csak akkor üljek vissza az autóba, ha 100%-osan érzem magam.
  • A Trackhouse Racing főnöke, Justin Mark le volt nyűgözve Ross Chastain hétvégi teljesítményétől.”Ross egyszerűen másképp van bedrótozva, mint mi” – mondta Marks. „Ezt azóta látom, mióta 10 vagy 11 évvel ezelőtt először találkoztam vele. Úgy gondolom, hogy valaki, akinek ilyen pszichológiája van, aki mindent megtesz, amit kell, és aki ennyire éhes a sikerre, az még sok-sok éven át értékes tagja lesz Trackhouse csapatának.

Bell megint kulcspillanatban nyert, Chastainre nincsenek szavak

- Reklám -

  • Új női főnöke van a Phoenix Racewaynek. Latasha Causey lesz az első női afroamerikai pályaelnök, és Julie Giese utódjaként a második nő, aki a Phoenix Racewayen tölti be ezt a pozíciót.