csütörtök, február 22, 2024

Újabb elismerés Bubba Wallace-nak – ennek nem fog örülni

Dátum:

Megosztás:

Egy amerikai sportfogadási cég által készített kutatás szerint Bubba Wallace a legjobban utált versenyző a NASCAR jelenlegi mezőnyében.

- Reklám -

A gambling.com által készített felmérés eredményét Jenna Fryer újságíró tette közzé a twitter csatornáján.

- Reklám -

A közvélemény-kutatás alapja a twitter közösségi médián kapott kommentek jellege alapján készült.

- Reklám -

Ez azt jelenti, hogy Wallace felé küldött rajongói kommentek 30,1%-a negatív volt, őt pedig tisztes távolságban követi Cody Ware, valamint Ty Dillon, akit a szurkolói bázis régi ellensége, Denny Hamlin követ.

A legtöbb felháborodott hozzászólást az augusztusi, michigani verseny után kapta Wallace, ahol a második helyet érte el.

Egy teljesen vadidegen az utcáról jobb teljesítményt tudna nyújtani ebben az autóban, mint Bubba Wallace” – szólt egy mérges komment.

A Kyle Busch irányába eső utálat sem a régi már, a Joe Gibbs Racingtől év végén távozó versenyző mindössze csak a 9. helyet szerezte meg, 12,5%-al.

Jacques Villeneuve sokat tett karrierje során, kiérdemelje a NASCAR rajongók nemtetszését, így nem meglepő, hogy ő is fenn van a top 10-es listán.

Daniil Kvyat valószínűleg nem tett semmi mást, minthogy orosznak született, éppen ezért az ő szereplése sem meglepő.

Ennek ellentéteként kijött a legnépszerűbb versenyzők listája is, amelyen van egy nagy hiányzó, a NASCAR mezőnyének legnépszerűbb tagja, Chase Elliott.

Itt érdekes módon Daniel Suarez vezet, megelőzve Austin Cindricet és Kyle Larsont.

Külön pikantéria, hogy Chase Elliott mellett Ross Chastain sem került rá egyik listára sem.