back to top
csütörtök, június 20, 2024

Bubba Wallace nem tudja eldönteni, mit egyen a McDonaldsban – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Bubba Wallace-t nem tudja eldönteni, hogy mit rendeljen a a McDonald’s Super Bowl-on lejátszásra kerülő reklámjában.

- Reklám -

A február 13-án kora este sugárzott klipben számos ember látható, akik megpróbálják eldönteni, hogy mit szeretnének rendelni a gyorsétteremláncnál.

- Reklám -

Wallace is köztük volt, aki egy pitkiállás közepén próbált döntést hozni. A piros-sárga-fehér McDonald’s feliratú, 23-as rajtszámú Toyota Camry vezetőülésében ült, miközben a csapata megpróbálta visszaterelni a pályára.

Nem Bubba Wallace volt az egyetlen nagy név, aki szerepelt a reklámban – írja a heavy.com. Kanye West is feltűnt egy rövid pillanatra, mielőtt a kamera egy másik személyre váltott volna

- Reklám -

A 2021-es talladegai győztes megjelenése a McDonald’s reklámjában nem meglepő, tekintve a gyorsétteremlánc és a Cup Series versenyzője közötti hosszú partnerséget.

A McDonald’s már 2019 óta Wallace elsődleges szponzora, akkor a 28 éves versenyző még a Richard Petty Motorsportnál versenyzett. A McDonald’s természetesen követte őt az új csapatához is.

Bubba Wallace 2021. október 4-én nyerte meg pályafutása első Cup Series futamát, a Talladega Superspeedwayen. A 113. körben az élre ugrott, és tartotta magát, amíg egy sárga zászló és az esőzés miatt a YellaWood 500 idő előtt véget nem ért.

Mivel a futamot lezáró esőzés idején Wallace állt az élen, őt hirdették ki győztesnek. Így 441 verseny után állhatott újra McDonald’s által szponzorált autó a victory lane-re.

A McDonald’s és a 23XI Racing december 7-én jelentette be, hogy a 23-as rajtszámú Toyota Camry az egész 2022-es Cup Series szezonban ezt az egyedi színösszeállítást viseli majd.

Az étteremlánc először a szezonnyitó Daytona 500-on lesz látható Wallace autóján, majd a hosszú távú kapcsolat részeként még több versenyre visszatér.

Wallace mellett a McDonald’s a 23XI Racing második versenyzőjét, Kurt Busch-t is támogatni fogja.