péntek, április 19, 2024

Dale Earnhardt Jr. fekve-nyomással borzolta a kedélyeket – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Dale Earnhardt Jr. még a Busch Light Clash hetén forgatott az NBC stábjával Los Angelesben, és kiderült, elég jó erőben van.

- Reklám -

A nemrég a NASCAR hírességek csarnokába is beiktatott versenyző a közösségi médiában és a podcastjában is beszélt már korábban a Los Angeles-i útjáról.

- Reklám -

Múlt héten a városban járt a Coliseumban rendezett Clash-en, és forgatott egy részt, amelyet a Super Bowl felvezető műsorában játszottak le.

Dale Jr. és az NBC riportere Rutledge Wood körbejárta a város legnépszerűbb helyeit, például a Santa Monica Pier közelében lévő velencei Muscle Beach-en – írja a sportscasting.com.

- Reklám -

A legendás szabadtéri edzőteremben a kétszeres Daytona 500 győztes magabiztosan odasétált egy fekve-nyomáshoz, lazán kinyújtotta a karját, mert nem akarta „meghúzni a combját”, és felkészült a 142 kilogramm felemelésére.

Dale Earnhardt Jr. lefeküdt a padra, két jól megtermett súlyemelő mindkét oldalán segítette őt, lassan a mellkasához engedte a rudat, majd simán kinyomta a súlyt.

Amikor végzett, felállt, arca és nyaka élénkpiros volt a megerőltetéstől. „Hűha! Lenyűgöző!” – mondta Wood. „Na mit szólsz?” – válaszolta Earnhardt.

Verseny a Super Bowl győzteséért

Persze nem csak ez szerepelt az NBC bejátszásában, hiszen Super Bowl predikciós versenyt is futott a visszavonult versenyző Chase Elliott, Bubba Wallace és Ryan Blaney ellen az LA Coliseum pályáján.

A verseny előtt az ohiói születésű Blaney a Bengals-t választotta Bubba Wallace-szal együtt, míg Elliott a Georgia Bulldogs korábbi irányítóját, Matt Staffordot és a Rams-t. Dale Earnhardt Jr. is vele tartott.

Meglepő módon úgy tűnt, hogy az autók nagyobb sebességet értek el, mint amire egy ilyen zsenge, bemutató reklámban számítani lehetett, és az első hely többször is gazdát cserélt.

Blaney a mezőny hátsó feléből indult egy késői rohamot indított, megelőzte a másik három autót, és megnyerte a versenyt, amivel azt jósolta, hogy a Bengals megnyeri a Super Bowlt (végül nem így történt, és a Rams nyert 23-20-ra).

Elliott a második helyen végzett, őt követte Wallace és Earnhardt, aki az utolsó helyen ért célba.