back to top
vasárnap, május 26, 2024

Bubba Wallace csapata jótékonysági programot indított

Dátum:

Megosztás:

A pályán nyújtott teljesítményükkel szöges ellentétben Bubba Wallace és a 23XI Racing csapata a pályán kívül is nagyszerű munkát végez.

- Reklám -

Nemrég jelentették be, hogy a Dr Pepper és a 23XI SPEED Institute Tandíjprogramja idén is visszatér.

- Reklám -

A program célja, hogy 5000 dollárral támogasson 23 olyan egyetemi hallgatót, akik a motorsporthoz kapcsolódó szakterületen folytatják tanulmányaikat.

A Dr. Pepper 2008 óta már több mint 13 millió dollárt adományozott. Ez lesz a második év, amikor Wallace csapatával társulnak, egy valóban nemes cél érdekében.

- Reklám -

A 23XI Racinget nem csak a versenyzés miatt alapítottuk, és a Dr. Pepper Tandíjprogram továbbra is fontos példája annak, hogy csapatunk és partnereink milyen hatást akarnak elérni a motorsportban” – mondta Steve Lauletta, a 23XI Racing elnöke.

A Dr. Pepper támogatásával együtt értékes pénzügyi segítséget nyújtottunk a diákoknak, és jelentős munkatapasztalatot a gyakornokoknak a SPEED Institute-on keresztül.

Várjuk a lehetőséget, hogy idén még több diáknak segíthessünk, amivel a 23XI és partnereink továbbra is pozitívan befolyásolhatja a sportágat.

A richmondi hétvége a NASCAR-ban történelmi jelentőségű volt a sportág diverzitásának szempontjából. Rajah Caruth személyében ugyanis egy újabb fekete versenyző debütált az Xfinity Series-ben.

Első NASCAR-os indulása előtt Caruth a reprezentáció fontosságáról beszélt, „különösen” a kisebbségek számára, és „rendkívül fontosnak” nevezte ezt a lehetőséget.

A 19 éves versenyző így folytatta: „Bubba Wallace és Lewis Hamilton fontos példakép volt számomra, ahogy felnőttem, látva őket, elhitette velem, hogy én is megtehetem, és elérhetem az álmaimat.

Tudom, hogy ez milyen felelősséggel jár, és örömmel fogadom.