vasárnap, április 14, 2024

Bubba Wallace kifakadt csapatára: „Ne is szóljatok hozzám!”

Dátum:

Megosztás:

Úgy tűnik egyre jobban elmérgesedik Bubba Wallace kapcsolata a csapatával, miután az újabb hibát követett el a pitben.

- Reklám -

Bubba Wallace nagyszerű tempót autózott az egész verseny folyamán, de a boxcsapata ismét cserbenhagyta.

- Reklám -

Az, hogy a 23XI Racing versenyzőjét hányszor hagyta cserben a boxcsapata ebben a szezonban, ezen a ponton már megdöbbentő. Az érzelmek pedig ezúttal Nashville-ben kapták el Wallace-t.

Hagyjál már békén, haver. Ne beszélj hozzám az egész kiba**ott verseny alatt” – mondta Bootie Barkernek, a csapatfőnökének a rádión.

- Reklám -

Ez azért történt, mert Barker azt mondta Wallace-nak, hogy jöjjön vissza a boxba, miután kiderült, hogy az egyik kereke meglazult.

Emiatt a csapatfőnök bocsánatot kért a versenyzőjétől, de úgy tűnt, a pilóta nem tudott uralkodni a frusztrációján, mivel a rádión keresztül kiakadt.

Wallace ezután a verseny folyamán nem válaszolt csapatfőnöke kérdéseire, és nem tudni, hogy a verseny után szóba állt-e velük.

Az All-Star futamot megelőzően Bubba Wallace egy interjúban a szezon korábbi szakaszában történt, a bokszutcai személyzetének tartott buzdító beszédéről nyilatkozott.

Azt mondtam, amit mondtam, hogy nem volt jó napunk a boxutcában” – mondta. „Sokszor van esélyünk a jó eredményre, ott vagyunk az elejében, és valamit elhibázunk. Így nem adtunk magunknak esélyt.

Nem fogok kertelni soha a rádión. Szarok voltunk azon a napon.

Nos a 28 éves versenyző most sem kertelt, így kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a Wallace és a 23XI-es csapat sztorijának folytatása.