hétfő, augusztus 15, 2022
INDY - 🇨🇦 Toronto
INDY - 🇺🇸 Iowa 1
INDY - 🇺🇸 Iowa 2
INDY - 🇺🇸 Indy Road Course
INDY - 🇺🇸 Nashville
INDY - 🇺🇸 Gateway
NASCAR – 🇺🇸 New Hampshire
NASCAR - 🇺🇸 Pocono
NASCAR - 🇺🇸 Indianapolis
NASCAR - 🇺🇸 Michigan
NASCAR - 🇺🇸 Richmond
NASCAR - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇺🇸 Virginia Intl. Raceway
KezdőlapNASCARBubba Wallace kifakadt csapatára: "Ne is szóljatok hozzám!"

Bubba Wallace kifakadt csapatára: “Ne is szóljatok hozzám!”

- Hirdetés -

Úgy tűnik egyre jobban elmérgesedik Bubba Wallace kapcsolata a csapatával, miután az újabb hibát követett el a pitben.

Bubba Wallace nagyszerű tempót autózott az egész verseny folyamán, de a boxcsapata ismét cserbenhagyta.

- Hirdetés -

Az, hogy a 23XI Racing versenyzőjét hányszor hagyta cserben a boxcsapata ebben a szezonban, ezen a ponton már megdöbbentő. Az érzelmek pedig ezúttal Nashville-ben kapták el Wallace-t.

Hagyjál már békén, haver. Ne beszélj hozzám az egész kiba**ott verseny alatt” – mondta Bootie Barkernek, a csapatfőnökének a rádión.

- Hirdetés -

Ez azért történt, mert Barker azt mondta Wallace-nak, hogy jöjjön vissza a boxba, miután kiderült, hogy az egyik kereke meglazult.

Emiatt a csapatfőnök bocsánatot kért a versenyzőjétől, de úgy tűnt, a pilóta nem tudott uralkodni a frusztrációján, mivel a rádión keresztül kiakadt.

Wallace ezután a verseny folyamán nem válaszolt csapatfőnöke kérdéseire, és nem tudni, hogy a verseny után szóba állt-e velük.

Az All-Star futamot megelőzően Bubba Wallace egy interjúban a szezon korábbi szakaszában történt, a bokszutcai személyzetének tartott buzdító beszédéről nyilatkozott.

Azt mondtam, amit mondtam, hogy nem volt jó napunk a boxutcában” – mondta. “Sokszor van esélyünk a jó eredményre, ott vagyunk az elejében, és valamit elhibázunk. Így nem adtunk magunknak esélyt.

Nem fogok kertelni soha a rádión. Szarok voltunk azon a napon.

Nos a 28 éves versenyző most sem kertelt, így kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a Wallace és a 23XI-es csapat sztorijának folytatása.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss