back to top
péntek, június 21, 2024

Új csapatfőnöke lesz a Daytona 500 győztes Michael McDowellnek

Dátum:

Megosztás:

A Front Row Motorsports bejelentette, hogy Blake Harris lesz Michael McDowell és a 34-es Ford új csapatfőnöke.

- Reklám -

A 34 éves Harris a kanadai Cole Pearn és James Small pártfogoltja, akikkel együtt dolgozott a Furniture Row Racingnél és a Joe Gibbs Racingnél is. Mindkét szervezet sikerének egyik meghatározó szereplője volt, illetve komoly szerepet vállalt a Furniture Row 2017-es bajnoki címében is. Legutóbb a Joe Gibbsnél Martin Truex Jr. autójáért felelt, amely az elmúlt szezonban négy győzelemmel a második helyen végzett a NASCAR Cup Series bajnokságban.

- Reklám -

Blake bebizonyította, hogy bajnok vezető, aki készen áll arra, hogy McDowellt és a 34-es  csapatunkat a következő szintre emelje” – mondta Jerry Freeze, a Front Row Motorsports vezérigazgatója.

Fiatal, de rengeteg tudást és tapasztalatot szerzett a NASCAR Cup Series egyik legjobb alakulatánál. Kulcsszerepet játszott a győzelmekben és a bajnoki címben is. Blake az a személy, aki segíteni tud nekünk versenyben maradni.

- Reklám -

Harris több, mint 25 futamgyőzelemnek volt részese a Cup Series-ben, az önéletrajzában pedig még az Evernham Motosportnál eltöltött idő is szerepel.

Harris a távozott Drew Blickensderfert váltja, aki a Stewart-Haas Racinghez igazolt. McDowellel, a 2021-es Daytona 500 győztessel azonnal meg is kezdik a közös munkát, hiszen a csapat részt vesz a soron következő Next Gen teszteken Daytonában. Michael idén már az ötödik szezonját kezdi a Front Row Motorsportnál, ezúttal már Blake Harris vezetésével.