szombat, április 20, 2024

A UFC elnöke szponzorálja Ross Chastain autóját a Clash-en

Dátum:

Megosztás:

Dana White, az UFC elnöke egyedülálló új marketingpartnerséget kötött a Trackhouse Racinggel, és versenyzőjükkel, Ross Chastainnel.

- Reklám -

Hétvégén a Los Angeles-i Coliseumban a White társtulajdonában lévő Howler Head whiskey márkát viseli majd a Trackhouse Racing 1-es autója elsődleges szponzorként.

- Reklám -

A feltételeket nem hozták nyilvánosságra, de a felek közölték, hogy White és a Trackhouse Entertainment Group alapítója, Justin Marks összefognak, hogy „fejlődési lehetőséget teremtsenek mindkét márka számára, és összehangolják a közös kezdeményezéseket a sport, a szórakoztatás és a szponzoráció terén.”

A Busch Light Clash-en a banánnal ízesített Howler Head, az UFC (Ultimate Fighting Champinship) hivatalos ízesített whiskey-je fog megjelenni Ross Chastain autóján.

- Reklám -

Marks – aki korábban maga is NASCAR-versenyző volt – 2020-ban alapította a Trackhouse-t, a csapat pedig 2021-ben kezdett versenyezni.

A rapper Pitbull is csatlakozott a csapathoz – mint társtulajdonos -, és az alakulat nemrég bejelentette, hogy a PGA Tour golfozó James Hahnt is szponzorálja majd, aki az év hátralévő részében már Trackhouse-logót visel a ruházatán.

Marks így nyilatkozott a White-tal kötött megállapodásról: „Szeretnénk túllépni a sportágunkon, innovatív elmékkel és erős márkákkal dolgozni, és Dana White, valamint Howler Head és a UFC ezt a mentalitást testesíti meg” – írja a Sport Business Journal.

Imádom Justin Marks elképzeléseit a Trackhouse-ról” – mondta Dana White, az UFC elnöke.

Nagyon izgatott vagyok, hogy ezen a hétvégén lesz az első NASCAR szereplésünk. Ez egy abszolút vagány autó, és alig várom, hogy vasárnap a Coliseum pályáján láthassam versenyezni.

Ez a megállapodás az első, a mai napon várható két NASCAR és küzdősportok szerződések bejelentése közül, mivel a későbbiek folyamán Floyd Mayweather új NASCAR-csapata is várhatóan hivatalossá teszi Daytona 500-as indulását.