szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARA UFC elnöke szponzorálja Ross Chastain autóját a Clash-en

A UFC elnöke szponzorálja Ross Chastain autóját a Clash-en

- Hirdetés -

Dana White, az UFC elnöke egyedülálló új marketingpartnerséget kötött a Trackhouse Racinggel, és versenyzőjükkel, Ross Chastainnel.

Hétvégén a Los Angeles-i Coliseumban a White társtulajdonában lévő Howler Head whiskey márkát viseli majd a Trackhouse Racing 1-es autója elsődleges szponzorként.

- Hirdetés -

A feltételeket nem hozták nyilvánosságra, de a felek közölték, hogy White és a Trackhouse Entertainment Group alapítója, Justin Marks összefognak, hogy “fejlődési lehetőséget teremtsenek mindkét márka számára, és összehangolják a közös kezdeményezéseket a sport, a szórakoztatás és a szponzoráció terén.”

A Busch Light Clash-en a banánnal ízesített Howler Head, az UFC (Ultimate Fighting Champinship) hivatalos ízesített whiskey-je fog megjelenni Ross Chastain autóján.

- Hirdetés -

Marks – aki korábban maga is NASCAR-versenyző volt – 2020-ban alapította a Trackhouse-t, a csapat pedig 2021-ben kezdett versenyezni.

A rapper Pitbull is csatlakozott a csapathoz – mint társtulajdonos -, és az alakulat nemrég bejelentette, hogy a PGA Tour golfozó James Hahnt is szponzorálja majd, aki az év hátralévő részében már Trackhouse-logót visel a ruházatán.

Marks így nyilatkozott a White-tal kötött megállapodásról: “Szeretnénk túllépni a sportágunkon, innovatív elmékkel és erős márkákkal dolgozni, és Dana White, valamint Howler Head és a UFC ezt a mentalitást testesíti meg” – írja a Sport Business Journal.

Imádom Justin Marks elképzeléseit a Trackhouse-ról” – mondta Dana White, az UFC elnöke.

Nagyon izgatott vagyok, hogy ezen a hétvégén lesz az első NASCAR szereplésünk. Ez egy abszolút vagány autó, és alig várom, hogy vasárnap a Coliseum pályáján láthassam versenyezni.

Ez a megállapodás az első, a mai napon várható két NASCAR és küzdősportok szerződések bejelentése közül, mivel a későbbiek folyamán Floyd Mayweather új NASCAR-csapata is várhatóan hivatalossá teszi Daytona 500-as indulását.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss