csütörtök, november 30, 2023

A pankrációs legenda vezeti a pace car-t vasárnap a NASCAR-ban

Dátum:

Megosztás:

A „The Undertaker” névre hallgató pankrátor fogja felvezetni a mezőnyt a NASCAR Cup Series austini versenyén.

- Advertisement -

A Circuit of The Americas „feltámasztja” a WWE egyik legnagyobb nevét a hétvégi EchoPark Automotive Grand Prix-re.

- Advertisement -

The Undertaker vasárnap a COTA-n fogja megtisztelni a NASCAR közösségét jelenlétével, hogy tiszteletbeli pace car sofőrként ő vezesse a mezőnyt a zöld zászlóhoz.

Megtiszteltetés számomra, hogy az EchoPark Automotive Grand Prix tiszteletbeli pace car versenyzője lehetek Austinban” – mondta a való életben Mark Calaway névre hallgató, már visszavonult pankrátor.

- Advertisement -

Ez egy nagy hét Texas számára az április 2-i és 3-i dallasi WrestleManiával, és izgatottan várom, hogy a Circuit of The Americas pályán mi kezdhessük el ennek a hétnek a felvezetését.

A texasi származású Mark Calaway, akit leginkább „The Undertaker” néven ismerhetünk, a WWE egyik legnépszerűbb és legemlékezetesebb figurája és a popkultúra egyik ikonja.

Többszörös WWE- és Nehézsúlyú világbajnok, hatszoros tag-team bajnok és Royal Rumble Match-győztes. A jövő héten beiktatják majd a WWE Hírességek Csarnokába.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.