csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCARA népszerű PUBG Mobile lett Josh Berry új szponzora

A népszerű PUBG Mobile lett Josh Berry új szponzora

- Hirdetés -

A PUBG Mobile 2022-ben négy NASCAR Xfinity Series versenyen szponzorálja amjd Josh Berry-t, jelentette be a JR Motorsports.

Berry 8-as rajtszámú autóján a már a hétvégi, Auto Club Speedwayen megrendezett fordulón a PUBG díszelegni.

- Hirdetés -

A szponzor további három versenyen lesz ott a JR Motorsports gépén, a márciusi Phoenix Racewayen, és Circuit of the Americas-on rendezett fordulón, valamint az áprilisi Talladega Superspeedwayen rendezendő versenyen.

A PUBG MOBILE egy battle royale mobiljáték, amelyet a Lightspeed és a Quantum Studios of Tencent Games és a KRAFTON, Inc. fejlesztett, és a PUBG: BATTLEGROUNDS alapján készült.

- Hirdetés -

A játék a vizuális minőségre, a pályákra, a gyors akcióra és egyéb szempontokra összpontosít, így egy mindenre kiterjedő, szürreális battle royale élményt nyújt a játékosoknak.

A mobiljátékok manapság elképesztően népszerűvé váltak, ezért nagyszerű, hogy a PUBG Mobile-t a 8-as autó szponzorai között köszönhetjük” – mondta Josh Berry a csapat közleményében.

Nagy játékrajongóként izgatottan várom, hogy a PUBG Mobile-t képviselhetem, mivel az applikáció a negyedik évfordulóját ünnepli.

Célunk, hogy ezzel a partnerséggel a győzelmi sávba kerüljünk, és a PUBG Mobile-t egy teljesen új és hűséges rajongói bázissal hozzuk kapcsolatba.

Négy éven belül ez a második alkalom, hogy a JRM és a PUBG MOBILE eggyütműködik. A 2019-20-as szezonban a PUBG MOBILE öt versenyen szerepelt a csapat 9-es számú autóján Noah Gragson szponzoraként.

Berry a 16. helyen végzett a Daytona International Speedwayen rendezett szezonnyitó futamon.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss