back to top
szombat, július 20, 2024

A népszerű PUBG Mobile lett Josh Berry új szponzora

Dátum:

Megosztás:

A PUBG Mobile 2022-ben négy NASCAR Xfinity Series versenyen szponzorálja amjd Josh Berry-t, jelentette be a JR Motorsports.

- Reklám -

Berry 8-as rajtszámú autóján a már a hétvégi, Auto Club Speedwayen megrendezett fordulón a PUBG díszelegni.

- Reklám -

A szponzor további három versenyen lesz ott a JR Motorsports gépén, a márciusi Phoenix Racewayen, és Circuit of the Americas-on rendezett fordulón, valamint az áprilisi Talladega Superspeedwayen rendezendő versenyen.

A PUBG MOBILE egy battle royale mobiljáték, amelyet a Lightspeed és a Quantum Studios of Tencent Games és a KRAFTON, Inc. fejlesztett, és a PUBG: BATTLEGROUNDS alapján készült.

- Reklám -

A játék a vizuális minőségre, a pályákra, a gyors akcióra és egyéb szempontokra összpontosít, így egy mindenre kiterjedő, szürreális battle royale élményt nyújt a játékosoknak.

A mobiljátékok manapság elképesztően népszerűvé váltak, ezért nagyszerű, hogy a PUBG Mobile-t a 8-as autó szponzorai között köszönhetjük” – mondta Josh Berry a csapat közleményében.

Nagy játékrajongóként izgatottan várom, hogy a PUBG Mobile-t képviselhetem, mivel az applikáció a negyedik évfordulóját ünnepli.

Célunk, hogy ezzel a partnerséggel a győzelmi sávba kerüljünk, és a PUBG Mobile-t egy teljesen új és hűséges rajongói bázissal hozzuk kapcsolatba.

Négy éven belül ez a második alkalom, hogy a JRM és a PUBG MOBILE eggyütműködik. A 2019-20-as szezonban a PUBG MOBILE öt versenyen szerepelt a csapat 9-es számú autóján Noah Gragson szponzoraként.

Berry a 16. helyen végzett a Daytona International Speedwayen rendezett szezonnyitó futamon.