back to top
csütörtök, július 25, 2024

A Dale Coyne Racing lesz a HMD fő partnere az Indy Lightsban

Dátum:

Megosztás:

A HMD Motorsports szoros együttműködésre lépett az IndyCar Seriesben is szereplő Dale Coyne Racinggel a 2022-es szezonra.

- Reklám -

Az összefogás már azzal megkezdődött, hogy az Indy Lightsban HMD Motorsports színeiben versenyző David Malukas-t szerződtette a DCR a 2022-es szezonra.

- Reklám -

Ennek viszonzásaként Dale Coyne-ék lettek lett a HMD Motorsports Indy Lights programjának legújabb támogatói 2022-re.

Ez egy kölcsönös megállapodás, ahol számos szinergiát szeretnénk kihasználni” – mondta Dale Coyne.

- Reklám -

Izgatottak vagyunk, hogy David és a HMD márka jelen van az IndyCarban, és ugyanilyen izgatottak vagyunk, hogy egy bajnoki kaliberű programban játszhatunk szerepet az Indy Lightsban.

A HMD oldalán az Indy Lightsban a DCR-rel való új szerződés értelmében új tehetségkutató program jött létre a két illinois-i csapat között.

Mindketten chicagói székhelyű vállalkozások vagyunk, és a földrajzi elhelyezkedésünk már eddig is lehetővé tette számunkra, hogy kihasználjuk a kifizetődő lehetőségeket” – magyarázta Henry Malukas, a HMD tulajdonosa.

Ráadásul az Indy Lights versenyzői így egy olyan csapatban versenyezhetnek, ahonnan valós esélyük van eljutni az IndyCarba.

A Global Racing Grouppal és Benjamin Pedersen 24-es rajtszámú versenyzővel is folytatjuk a kapcsolatunkat.

Míg az öt autónkból négy a HMD Motorsports with Dale Coyne Racing zászló alatt fog versenyezni, Benjamin a Global Racing Group with HMD Motorsports erőfeszítéseinek keretében fog versenyezni.

Az Indy Lights első fordulóját az IndyCar Series szezonnyitó hétvégéjén, február 27-én rendezik St. Petersburg-ben.