back to top
szerda, május 22, 2024

26 autó adta le a nevezését az IMSA Long Beach-i versenyére

Dátum:

Megosztás:

Összesen 26 autó vesz részt a jövő hétvégi Acura Grand Prix of Long Beach-en, amely az IMSA szezonjának első sprintversenye lesz.

- Reklám -

A szerdán nyilvánosságra hozott nevezési lista hat DP-, hat GTD Pro- és 14 GTD-autóból áll, amelyek a 100 perces utcai versenyen csatáznak majd – írja a SportsCar365.

- Reklám -

A várakozásoknak megfelelően a 48-as rajtszámú Action Express Racing Cadillac DPi-V.R kivételével – amely csak a Michelin Endurance Cupban indul – az összes DPi szerepel a listán.

A GTD Pro-ban hat gyártó képviselteti magát, köszönhetően annak, hogy a WeatherTech Racing egy Mercedes-AMG GT3 Evo-ra váltott.

- Reklám -

A Mercedes-AMG gyári sztárja, Raffaele Marciello csatlakozik Cooper MacNeilhez a 97-es rajtszámú autóban Long Beachen.

A 14 GTD nevező között van a bajnokságot vezető Mike Skeen és Stevan McAleer is az újonnan átnevezett Team Korthoff Motorsports Mercedesben, miután korábban Gilbert Korthoff Motorsports néven futott a csapat.

A GMG Racing James Sofronas és Kyle Washington Porsche 911 GT3 R versenyzőivel, míg a Rick Ware Racing az Acura NSX GT3 Evo22-vel debütál a WeatherTech Sprint Cup szezonnyitóján. Ryan Eversley és Aiden Read fogja vezetni az autót

A Gradient Racing Acurájában Mario Farnbacher és Marc Miller fog a volánnál ülni

A Crucial Motorsports is rajthoz áll első Sprint Cup fordulón a McLaren 720S GT3-mal, míg az Inception Racing McLarenje annak ellenére hiányzik, hogy nemrég bejelentették, hogy Frederik Schandorffal megerősítették részvételüket a Sprint Cup fordulóin.