szerda, december 6, 2023

A NASCAR sztárját letartóztatták titkos fegyvere miatt

Dátum:

Megosztás:

Letartóztatták nyaralásán a kétszeres NASCAR-bajnokot, miután tudtán kívül törvényt sejtett. A keménységéről ismert Kyle Busch így már elmondhatja magáról, hogy priusza is van.

- Advertisement -

Nem szándékosan, de törvény sértette Kyle Busch, akit nyaralásán kaptak el egy rutinellenőrzés során. A vádak szerint illegálisan birtokolt fegyvert és golyókat is, amiért ezer dollárra büntették és három és fél év börtönt szabtak ki rá.

- Advertisement -

„Januárban Samantha és én többnapos nyaralásra mentünk Mexikóba. Amikor kiléptünk az országból, a kézifegyveremet egy rutinellenőrzés során észrevették. Otthon engedélyem van rá és minden törvénynek megfelelek, de elfelejtettem, hogy a táskámban maradt.” írta a találgatásokra válaszolva Kyle Busch közösségimédia-csatornáin.

„A fegyver felfedezése miatt rács mögé zártak, amíg sikerült elintézni az ügyet. Nem voltam tisztában a mexikói szabályokkal, és nem akartam fegyvert vinni az országba. Amikor megtörtént az eset, teljes mértékben együttműködtem a hatóságokkal, elfogadtam a büntetéseket, és visszatértem Észak-Karolinába.”

- Advertisement -

„Elnézést kérek a hibámért, és köszönöm a tiszteletet, amit mindenki mutatott felém az eljárás során. A családom és én már lezártnak tekintjük az ügyet.” – szögezte le Kyle Busch.

Arról, hogy a börtönbüntetést hogyan tölti majd le, vagy hogyan sikerült kiváltani, nem érkezett hír.

Kyle Busch új csapatfőnöke szerint egy dologban merően eltér a riválisaitól