vasárnap, április 14, 2024

A NASCAR rajongók már nagyon várják Ricciardo érkezését

Dátum:

Megosztás:

Köztudott tény, hogy Daniel Ricciardo hőse Dale Earnhardt, és ha a Forma-1-es karrierje az év végén véget érni, a NASCAR tárt karokkal várja őt.

- Reklám -

Felröppentek a hírek, miszerint Daniel Ricciardonak idő előtt fel kell bontania a szerződését, mivel 2023-ban valaki mást akar a helyére a McLaren. Ennek fényében a NASCAR-rajongók sürgetik a Trackhouse Racinget, hogy minél előbb keresse meg a Forma-1-es sztárt egy visszautasíthatatlan ajánlattal.

- Reklám -

Az Alpine Oscar Piastrit nevezte ki a távozását bejelentő kétszeres világbajnok Fernando Alonso helyére.

Néhány órával később azonban Piastri bejelentette, hogy nem fog az Alpine-nál versenyezni, mivel nem írt alá semmilyen szerződést. Most a hírek szerint Piastri inkább a McLarenhez csatlakozhat. Ezzel Daniel Ricciardo teljesen kiszorulna a Forma-1-ből.

- Reklám -

Ricciardo lehetőségekben fog lubickolni a rajongók szerint

Ricciardo már fiatal kora óta hatalmas NASCAR-rajongó. Annak ellenére, hogy ausztrál, nagyon élvezi minden alkalommal, amikor az Egyesült Államokba megy egy-egy futamra.

Mivel gyerekkorában lelkes szurkolója volt Dale Earnhardtnak, ezért vezethette a legenda egyik korábbi autóját.

A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown megígérte neki, hogy vezetheti a tulajdonában lévő Earnhardt-autót, ha dobogót szerez a McLarennek, ami 2021-ben Monzában egy futamgyőzelem formájában meg is történt.

A hír hallatán, hogy Ricciardo F1-es karrierje úgy tűnik, véget érhet, sok NASCAR-rajongó a Twitteren sürgette a Trackhouse Racinget, hogy adjon neki egy ülést.

Ricciardónak különösen a NASCAR-t kellene megnéznie, mindig is erre vágyott, és a nemzetközi érdeklődés egyre nagyobb, főleg a Project 91 miatt” – írta egy rajongó.

Egy másik így folytatta: „Ricciardo nem úgy teljesített, ahogy remélték. Szerintem az F1-ben talál majd lehetőséget, de ha nem, akkor az Indycar és a NASCAR sem bánná, ha náluk állna rajthoz.

A Trackhouse Racing egy NASCAR Cup Series csapat, amelynek tulajdonosa Justin Marks és a rapper, Pitbull. Nemrég a címlapokra kerültek a Project 91-es vállalkozásuk miatt. Ez a projekt lehetővé teszi a csapat számára, hogy egy harmadik autó keretein belül bármilyen autósport sztárnak lehetőség juttasson a NASCAR-ban.

Az első név, aki leszerződött hozzájuk nem más, mint a korábbi F1-es bajnok Kimi Räikkönen.