back to top
szerda, július 24, 2024

Larson elismerte kapitális hibáját, és nagyon kínosan érzi magát

Dátum:

Megosztás:

Kyle Larson még Indianapolisban ütközött bele Ty Dillonba óriási sebességgel, mely végül kiderült, hogy a saját hibájából történt.

- Reklám -

Kyle Larson elmondta, hogy szégyelli a múlt hétvégi hibáját, és hálás azért, hogy Ty Dillon nem sérült meg, amikor belecsapódott riválisa autójába az Indianapolis Motor Speedwayen.

- Reklám -

Ez csak egy buta hiba volt” – mondta Larson szombaton Michiganban a Dillonnal történt incidensről.

Mélyen fékeztem, és egyszerűen elrontottam. Reméltem, hogy mire újra kontroll alá tudom hozni az autót, akkor el tudom majd kerülni őket.

- Reklám -

Amikor rájöttem, hogy neki fogok ütközni (Ricky Stenhouse Jr. autójának), megpróbáltam mindent megtenni, hogy jobbra forduljak és mindkettőjüket elkerüljem. Nyilvánvalóan ez nem sikerült.

Kínos. Nagyon rosszul érzem magam, amiért kiütöttem Tyt, és nagyon hálás vagyok, hogy ő és én is biztonságban vagyunk, és nem sérültünk meg komolyan. Mindkettőnknek ijesztő volt.

Stenhouse együttérzett Larsonnal, és elismerte, hogy a múlt héten nem volt egyszerű kezelni a Next Gen autókat.

Ha egy kicsit benézed a fékpontodat, akkor nincs menekvés” – magyarázta Stenhouse.

Dillon azt mondta, Larson autójának becsapódása meglepetésként érte őt, és ez volt talán a legrosszabb része az egész ütközésnek.

Általában, amikor a falnak ütközöl, vagy látod, hogy valami jön, megfeszíted a magad, megfeszíted az izmaidat, amennyire csak tudod – én legalábbis így teszek” – mondta Dillon. „Azt hiszem, talán emiatt máshogy érzed a becsapódásokat a tested különböző részein.

Dillon elismerte, hogy egészen péntekig fájt mindene.

A 3-as autó sofőrje elmondta, hogy nem volt dühös, amikor Larson a baleset után odament hozzá.

Nem voltam mérges” – mondta Dillon. „Túl jó versenyző ahhoz, hogy szándékosan csináljon ilyet. Ismerem Larsont.