szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARA NASCAR-ba vágyik az ausztrál sztár autóversenyző

A NASCAR-ba vágyik az ausztrál sztár autóversenyző

- Hirdetés -

Bár sok találgatás szárnyra kapott az utóbbi időben a lehetséges NASCAR versenyzők körül, most az ausztrál Supercars sztárja jelentkezett be.

Brodie Kostecki – a Repco Supercars Championship teljes idejű versenyzője – a Speedcafe.com információ szerint a Cup Series-ben való esetleges debütálását fontolgatja a 2023-as szezonra.

- Hirdetés -

A beszámoló szerint a vágy, hogy a NASCAR legmagasabb szintjén versenyezzen, egy nemrégiben tett amerikai útból ered, ahol részt vett az Indianapolis 500-on, valamint a Cup Series első Gatewayi versenyén, a WWT Raceway-en.

A 24 éves versenyzőnek nem idegen a NASCAR soraiban való versenyzés, hiszen 2013-ban és 2014-ben összesen 16 alkalommal indult a NASCAR K&N Pro Series East – ma már ARCA Menards Series East – sorozatban, és legjobb helyezése egy ötödik hely volt.

- Hirdetés -

Kostecki útja azt is lehetővé tette, hogy találkozzon néhány régi barátjával a K&N Pro Series-es időkből, köztük a NASCAR Xfinity Seriesben versenyző Josh Berryvel, valamint a Cup Series-es Corey Lajoie-jal és Cole Custerrel.

A 2022-es Repco Supercars bajnokság 34 futamából 15 után Kostecki a nyolcadik helyen áll a sorozat tabelláján.

- Advertisement -
SourceSpeedcafe
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss