szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARKözös ügyért dolgozik Bubba Wallace és az NFL egyik legnagyobb sztárja

Közös ügyért dolgozik Bubba Wallace és az NFL egyik legnagyobb sztárja

- Hirdetés -

Ki gondolta volna, hogy Bubba Wallace és Patrick Mahomes összefognak majd, és egy közös ügyért kezdenek dolgozni?

A NASCAR-versenyző és az NFL-szupersztár éppen ezt tette az a16z nevű cég tekintetében.

- Hirdetés -

Az a16z nemrég indította el legújabb kulturális vezetői alapját, amelynek korábbi befektetői között volt többek között Blake Griffin, Pharrell Williams és The Weeknd zenekar is.

A Cultural Leadership Fund a fekete kulturális influencereket célozza meg olyan területeken, mint a sport, a zene és az üzleti élet.

- Hirdetés -

Az a16z a mai napig több mint 2,5 millió dollárt adományozott nonprofit szervezeteknek azzal a céllal, hogy javítsa a sokszínűséget a technológiai szektorban.

A Forbes szerint Wallace a CLF-et “fontos munkának” nevezte. A 23XI Racing versenyzője hozzátette, hogy tanúja volt annak, “milyen erőteljes lehet a reprezentáció a jövő generációinak inspirálására és elkötelezésére”.

Amióta csak belépett a sportágba, és különösen azóta, hogy csatlakozott jelenlegi csapatához, amelynek Michael Jordan és Denny Hamlin a tulajdonosa, Bubba Wallace több fronton is nagy szószólója a sportág diverzitásának javításának.

Minden erőfeszítése és az általa elindított és támogatott beszélgetések még nem igazán hozták meg a várt előrelépést, de nem is mentek kárba. Sőt, Wallace a változás folyamatát érzi a jutalomnak, mert az mindig “egy utazás”.

Azt hiszem, a kultúra változik” – mondta Wallace. “Ez egy utazás. Mert ha van egy válasz, akkor az azt jelenti, hogy van egy célunk, nem hiszem, hogy ennek a folyamatnak valaha is van egy célja.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss