szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARDiBenedetto: "Boldog vagyok ott, ahol vagyok."

DiBenedetto: “Boldog vagyok ott, ahol vagyok.”

- Hirdetés -

Matt DiBenedetto nem vágyik vissza a NASCAR Cup Seriesbe.

A 30 éves versenyző elárulta, hogy nem követi nyomon a NASCAR Cup Series szezonját és nem vadászik potenciális ülésekre sem. Meglepő módon azonban megemlíti, hogy a következő szezonban lehetnek üresedések.

- Hirdetés -

Aric Almirola visszavonul, Kyle Busch jövője pedig egyelőre bizonytalan. Amikor DiBenedettót arról kérdezték, hogy tud-e a következő szezonra vonatkozó potenciális üres helyekről, azt válaszolta, hogy “a legkevésbé sem figyelt oda“.

Ti sokkal jobban tudnátok, mint én. Hogy teljesen őszinte legyek, a legcsekélyebb figyelmet sem fordítottam rá. Csak az üzletünkre koncentráltam, és arra, hogy hogyan juttassuk a Truckunkat a győzelmi sávba.” – mondta DiBenedetto.

- Hirdetés -

Csak boldog vagyok ott, ahol vagyok, nem vagyok boldog, ha nem nyerek. Boldog vagyok, hogy ennek a csapatnak a része lehetek és építhetem, szóval elkötelezettek vagyunk, hogy a következő szintre lépjünk.” – tette hozzá

DiBenedetto teljes szezont fut a NASCAR Truck Seriesben a Rackley WAR csapatnál – egy olyan alakulatnál, amely mindössze második teljes évét tölti a bajnokságban.

- Advertisement -

Friss