kedd, február 27, 2024

Újabb fontos lépésre szánhatja el magát a Trackhouse Racing

Dátum:

Megosztás:

A Trackhouse Racing még messze nem fejezte be a lehetőségek keresését, hogy a minél több helyen megmutassa magát az autósportok világában.

- Reklám -

Justin Marks csapattulajdonos elismerte, hogy az Indy 500 az egyik legfontosabb kiindulópont, amikor a Trackhouse jövőbeli ambícióit vizsgálja.

- Reklám -

A Trackhouse Entertainment felismeri a professzionális motorsportban rejlő lehetőségeket, amelyek lehetőséget kínálnak arra, hogy új és lenyűgöző élményeket hozzunk a piacra” – mondta Marks a RACER-nek.

Nincs olyan, amit ne vennék figyelembe. Minden olyan dolog érdekel, ami a figyelem középpontjába tesz minket.

- Reklám -

A Trackhouse célja az, hogy igazán egyedi és lenyűgöző dolgokat csináljon. Legyen szó rövidpályás vagy földpályás versenyekről, az Indy 500-ról, az IMSA-ról, a NASCAR-ról vagy bármi hasonlóról.

Marks azonban nem siet egy csapat indításával. Érdeklődése még korai szakaszban van.

Bármilyen programot is indít a csapat, olyannak kell lennie, amely képes a Trackhouse platform és a márka fejlesztésére.

De nem lenne meglepő, ha a szervezet a közeljövőben egy új szériában próbálná ki magát legyen az akár az IndyCar, akár más.

Marks és a Trackhouse számára fontos pillérek a tartalomkészítés, az eseménypromóció és a sportcsapatok tulajdonlása. Érdekes koncepciókat felkarolni és megvalósítani nagy dolog és élvezetes kihívás.

Így jött létre a Trackhouse Racing – és a PROJECT 91 program, amelynek célja, hogy más versenysportágak sztárjait a NASCAR-ba hozza.

A Trackhouse az elmúlt szezonban debütált a NASCAR Cup Series-ben. Hogy a lehető legjobb helyzetbe hozza magát, a csapat szövetséget kötött a Richard Childress Racinggel.

Ez lehetővé tette a csapatnak és Marksnak, hogy megtanulják, hogyan kell felépíteni egy céget anélkül, hogy feleslegesen pénzt költenének. Bármilyen további programot indítana Trackhouse, valószínűleg hasonló módon történne.

Az istálló ebben a szezonban két autóra bővült azzal, hogy megvásárolta Chip Ganassi stock car csapatának ingóságait és ingatlanjait.

A múlt hónapban aztán megíródott a következő fejezet, amikor egy harmadik autó debütált Watkins Glenben Kimi Raikkönennel.