szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIndyCarSzakkommentátor lesz James Hinchcliffe

Szakkommentátor lesz James Hinchcliffe

- Hirdetés -

A teljes szezonos szereplésnek búcsút int James Hinchcliffe, az IndyCarnak nem: a kanadai szakkommentátor lesz a bajnokságot közvetítő amerikai csatornánál.

Nemrég James Hinchcliffe bejelentette, az idei volt az utolsó teljes szezonja. Most az új szerepköre is ismertté vált: a bajnokságot közvetítő NBC szakkommentátoraként tevékenykedik 2022-től kezdve. számára Nem ez lesz egyébként számára az első tévés szereplés: a kanadai szerepelt többek között hazája Dancing With the Stars című produkciójában, illetve beugróként szerepelt már kommentátorként is.

- Hirdetés -

Érdekesség, hogy Hinchcliffe egyébként pont honfitársát, Paul Tracyt váltja az NBC stábjában. “Soha nem tagadtam, hogy idővel szerettem volna ilyen szerepkörben tevékenykedni” – fogalmazott a hatszoros futamgyőztes. “Az időzítés pedig pont jó volt. Nem egy hirtelen döntés volt. Akkor is jó döntésnek tűnt, amikor érzelmek nélkül, kilométeres távolságból próbáltam reflektálni ennek a meghozatalakor.”

Az NBC részéről az elnök-producer Sam Flood “az egyik legdinamikusabb személyiség”-ként jellemezte újdonsült kollégáját. A 2022-re már szerződés nélkül maradó Hinchcliffe idén a tabella huszadik helyén végzett. Legjobb eredménye a Nashville-ben szerzett harmadik hely volt.

- Advertisement -

Friss