back to top
vasárnap, július 21, 2024

Szakkommentátor lesz James Hinchcliffe

Dátum:

Megosztás:

A teljes szezonos szereplésnek búcsút int James Hinchcliffe, az IndyCarnak nem: a kanadai szakkommentátor lesz a bajnokságot közvetítő amerikai csatornánál.

- Reklám -

Nemrég James Hinchcliffe bejelentette, az idei volt az utolsó teljes szezonja. Most az új szerepköre is ismertté vált: a bajnokságot közvetítő NBC szakkommentátoraként tevékenykedik 2022-től kezdve. számára Nem ez lesz egyébként számára az első tévés szereplés: a kanadai szerepelt többek között hazája Dancing With the Stars című produkciójában, illetve beugróként szerepelt már kommentátorként is.

- Reklám -

Érdekesség, hogy Hinchcliffe egyébként pont honfitársát, Paul Tracyt váltja az NBC stábjában. „Soha nem tagadtam, hogy idővel szerettem volna ilyen szerepkörben tevékenykedni” – fogalmazott a hatszoros futamgyőztes. „Az időzítés pedig pont jó volt. Nem egy hirtelen döntés volt. Akkor is jó döntésnek tűnt, amikor érzelmek nélkül, kilométeres távolságból próbáltam reflektálni ennek a meghozatalakor.”

Az NBC részéről az elnök-producer Sam Flood „az egyik legdinamikusabb személyiség”-ként jellemezte újdonsült kollégáját. A 2022-re már szerződés nélkül maradó Hinchcliffe idén a tabella huszadik helyén végzett. Legjobb eredménye a Nashville-ben szerzett harmadik hely volt.