back to top
vasárnap, május 19, 2024

O’Ward nem adta fel az F1-es álmot

Dátum:

Megosztás:

Miután a holtszezonban „álmai” autóját tesztelhette, Pato O’Ward továbbra is nagyon érdeklődik az F1-es versenyzés iránt.

- Reklám -

Az Arrow McLaren SP pilótája a hétfői, szezon előtti sajtótájékoztatón azt mondta, hogy „jelenleg egy dologra koncentrálok, és ez az egy dolog az IndyCar”, miközben több kérdésre is válaszolt a versenyzői jövőjével kapcsolatban.

- Reklám -

A 22 éves O’Ward a 2022-es Forma 1-es Abu-Dhabi nagydíj után tesztelte az általa „nevetségesen gyors”-nak nevezett McLarent.

Szeretném megadni ezeknek a srácoknak az első bajnoki címüket” – mondta O’Ward. „Meg akarom adni nekik az első Indy 500-as győzelmüket. Most erre koncentrálok.”

- Reklám -

Ki tudja, hogy kapok-e F1-es lehetőséget, vagy sem? Nyilvánvalóan, ha ez bekövetkezik, 100 százalékban elvállalnám, és minden egyes versenyző az én helyemben ugyanezt tenné” – jelentette ki az IndyCar 2021-es szezonjának bajnoki harmadikja.

Ez a Forma-1. Ezen nőttem fel, és erről álmodtam. Ugyanaz az álom, amit gyerekként megálmodtál, soha nem fog elmúlni.

A mexikói versenyző azonban kijelentette, szeretné népszerűsíteni az IndyCart, és megmutatni, milyen nagyszerű a sportág.

Azt szeretném, ha az emberek élveznék azt, hogy az IndyCarban láthatnak. Azt akarom, hogy tudják, mit kínál az IndyCar. Annyi klassz dolog van benne” – tette hozzá Pato O’Ward.