kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapIMSAÖsztöndíjprogram arca lesz Hinchcliffe és Wickens

Ösztöndíjprogram arca lesz Hinchcliffe és Wickens

- Hirdetés -

Az elmúlt évek két legnevesebb kanadai versenyzőjeként James Hinchcliffe és Robert Wickens adja a szakmai segítséget a Team Canada Scholarship nevű ösztöndíjprogramban.

A program keretein belül hat kanadai tehetség közül választanak majd ki kettőt előreláthatólag jövő nyáron. Ez a két versenyző képviselheti aztán Kanadát az Egyesült Királyságban a Formula Ford Festival és a Walter Hayes Trophy keretein belül.

- Hirdetés -

“Nagyon izgatott vagyok a program visszatérése miatt”fogalmaz az ösztöndíj alapítója, Brian Graham. – “Ez lesz már a tizedik alkalom. Ráadásul velünk lesz James Hinchcliffe és Robert Wickens is. Ennek szintén nagyon örülök. A kiválasztási rendszernek köszönhetően fényes jövő áll a program előtt. Aki itt nyer, a Formula Ford Festivalon képviselheti majd az országot.”

A Team Canada Scholarship egyengette karrierje elején többek között a jelenleg sportautózó Garett Grist vagy éppen Scott Hargrove útját. Szintén a program segített Parker Thompson és Zach Robichon kezdeti szezonjaiban.

- Hirdetés -

James Hinchcliffe jelenleg kiszorult az IndyCar mezőnyéből. Helyét a 2022-es szezonban Devlin DeFrancesco kapta meg az Andretti Autosportnál. Robert Wickens továbbra is a 2018-as szezonban összeszedett súlyos gerincsérüléséből lábadozik.

- Advertisement -
SourceRacer

Friss